Fondue brânză elvețiană ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 25 și costă 82 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 116 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână baguette, brânză gruyincrucrore, nucșoară și piper proaspăt măcinate și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fondue Cu Brânză Elvețiană, Fondue Cu Brânză Elvețiană, și Fondue Cu Brânză Elvețiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie fondue de 1 1/2 până la 2 litri (fontă ceramică sau porțelan glazurată) sau tigaie metalică cu fund greu la foc mediu, încălziți 1 cană de vin până se formează bule și se ridică încet la suprafață, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Într-un castron, amestecați brânza elvețiană, brânza gruyre, amidonul de porumb și muștarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Elvețiană
Amidon De Porumb
Muștar
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați amestecul de brânză, câte o mână la un moment dat, la vinul fierbinte, amestecând până când fondue se topește ușor și începe să baloneze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Vin
4
Adăugați kirsch și presărați fondue cu nucșoară și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kirsch
Nucșoară
Piper
5
Puneți tigaia peste un alcool aprins sau o flacără conservată de combustibil solid (dacă tigaia este ceramică, așezați un difuzor de căldură între acesta și sursa de căldură). Reglați căldura astfel încât fondue bule foarte încet. Verificați ocazional pentru a vă asigura că fondue nu arde; dacă este prea cald, reduceți sau opriți focul, apoi reluați încălzirea când amestecul începe să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alcool
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Suliți cuburi de pâine, câte 1, cu furci de fondue sau frigarui subțiri (metal sau lemn) și rotiți prin fondue (amestecați frecvent fundul pentru a preveni arderea); ridicați și lăsați să picure scurt peste tigaie, apoi mâncați. Dacă fondue devine prea groasă pentru o scufundare ușoară, amestecați mai mult vin încălzit, câteva linguri la un moment dat. După ce se consumă fondue, răzuiește crusta de brânză din tigaie pentru a împărți și mânca; este considerat un tratament special.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De Pâine
Brânză
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat