Fondue Cu Brânză Elvețiană
Fondue brânză elvețiană ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 25 și costă 82 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 116 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână baguette, brânză gruyincrucrore, nucșoară și piper proaspăt măcinate și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fondue Cu Brânză Elvețiană, Fondue Cu Brânză Elvețiană, și Fondue Cu Brânză Elvețiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie fondue de 1 1/2 până la 2 litri (fontă ceramică sau porțelan glazurată) sau tigaie metalică cu fund greu la foc mediu, încălziți 1 cană de vin până se formează bule și se ridică încet la suprafață, aproximativ 6 minute.
Într-un castron, amestecați brânza elvețiană, brânza gruyre, amidonul de porumb și muștarul.
Adăugați amestecul de brânză, câte o mână la un moment dat, la vinul fierbinte, amestecând până când fondue se topește ușor și începe să baloneze.
Adăugați kirsch și presărați fondue cu nucșoară și piper.
Puneți tigaia peste un alcool aprins sau o flacără conservată de combustibil solid (dacă tigaia este ceramică, așezați un difuzor de căldură între acesta și sursa de căldură). Reglați căldura astfel încât fondue bule foarte încet. Verificați ocazional pentru a vă asigura că fondue nu arde; dacă este prea cald, reduceți sau opriți focul, apoi reluați încălzirea când amestecul începe să se răcească.
Suliți cuburi de pâine, câte 1, cu furci de fondue sau frigarui subțiri (metal sau lemn) și rotiți prin fondue (amestecați frecvent fundul pentru a preveni arderea); ridicați și lăsați să picure scurt peste tigaie, apoi mâncați. Dacă fondue devine prea groasă pentru o scufundare ușoară, amestecați mai mult vin încălzit, câteva linguri la un moment dat. După ce se consumă fondue, răzuiește crusta de brânză din tigaie pentru a împărți și mânca; este considerat un tratament special.