Fondue Caramel

Fondue Caramel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fondue de Caramel. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $1.33 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 56G de grăsime, și un total de 1030 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de apă, sirop de porumb, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Fondue Caramel, Fondue Caramel, și Fondue Cu Caramel De Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, combinați zahărul cu siropul de porumb și apa. Gatiti la foc mic, amestecand ocazional, pana se dizolva zaharul, aproximativ 10 minute. Creșteți căldura la moderat mare și fierbeți, perindând ocazional părțile laterale ale cratiței cu o perie umedă, până când siropul începe să devină auriu. Rotiți ușor tigaia și continuați să fierbeți până se formează un caramel chihlimbar adânc, aproximativ 40 de minute în total de la momentul în care ați început.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
înghețată Napolitanăînghețată Napolitană
2
Scoateți cratița de pe foc. Se amestecă cu grijă smântâna grea, apoi se amestecă untul până se topește. Puneți cratița la foc și aduceți caramelul doar la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Smântână Caldă Jumătate-jumătateSmântână Caldă Jumătate-jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
3
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
4
Lăsați caramelul să se răcească timp de 30 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Se toarnă caramelul într-un vas de servire rezistent la căldură sau o oală de fondue așezată la foc mic și se servește cu tortul, fructele și garniturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista