Fondue Caramel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fondue de Caramel. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $1.33 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 56G de grăsime, și un total de 1030 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de apă, sirop de porumb, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Fondue Caramel, Fondue Caramel, și Fondue Cu Caramel De Ciocolată.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, combinați zahărul cu siropul de porumb și apa. Gatiti la foc mic, amestecand ocazional, pana se dizolva zaharul, aproximativ 10 minute. Creșteți căldura la moderat mare și fierbeți, perindând ocazional părțile laterale ale cratiței cu o perie umedă, până când siropul începe să devină auriu. Rotiți ușor tigaia și continuați să fierbeți până se formează un caramel chihlimbar adânc, aproximativ 40 de minute în total de la momentul în care ați început.
Scoateți cratița de pe foc. Se amestecă cu grijă smântâna grea, apoi se amestecă untul până se topește. Puneți cratița la foc și aduceți caramelul doar la foc mic.
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia.
Lăsați caramelul să se răcească timp de 30 de minute, amestecând ocazional.
Se toarnă caramelul într-un vas de servire rezistent la căldură sau o oală de fondue așezată la foc mic și se servește cu tortul, fructele și garniturile.