Fondue Bourguignonne

Fondue Bourguignonne
Fondue Bourguignonne ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 6,12 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 86G de grăsime, și un total de 1106 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 12 minute. Un amestec de cayenne, zahăr brun, friptură de file și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până oțet de vin alb ai putea urma acest curs principal cu Tort De Catifea Rosie ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Fondue Bourguignonne, Fondue Bourguignonne, și Ciocolata Fondue & Swissmar Fonta Fondue Set Giveaway.

Instrucțiuni

1
Tăiați friptura în cuburi de 3/4 inci și aranjați pe platou. Umpleți o oală de fondue pe jumătate plină cu ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Se încălzește pe aragaz și se transferă în arzător. Pentru a servi, carnea este preluată cu furculiță de fondue și scufundată în ulei fierbinte până când este gătită până la coacerea dorită. Odată gătită, carnea este înmuiată în sosuri însoțitoare.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
3
Combinați toate ingredientele într-un procesor de alimente și pulsați de 2 sau 3 ori. Reglați condimentele. Se răcește sosul, acoperit, timp de cel puțin 2 ore și până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Transferați sosul într-un vas de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateExpert
Gata În1 h, 12 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista