Fondue Bourguignonne ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 6,12 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 86G de grăsime, și un total de 1106 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 12 minute. Un amestec de cayenne, zahăr brun, friptură de file și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până oțet de vin alb ai putea urma acest curs principal cu Tort De Catifea Rosie ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Fondue Bourguignonne, Fondue Bourguignonne, și Ciocolata Fondue & Swissmar Fonta Fondue Set Giveaway.
Instrucțiuni
1
Tăiați friptura în cuburi de 3/4 inci și aranjați pe platou. Umpleți o oală de fondue pe jumătate plină cu ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Se încălzește pe aragaz și se transferă în arzător. Pentru a servi, carnea este preluată cu furculiță de fondue și scufundată în ulei fierbinte până când este gătită până la coacerea dorită. Odată gătită, carnea este înmuiată în sosuri însoțitoare.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
3
Combinați toate ingredientele într-un procesor de alimente și pulsați de 2 sau 3 ori. Reglați condimentele. Se răcește sosul, acoperit, timp de cel puțin 2 ore și până la 3 zile.