Fondant De Ciocolată Cu Turnare Rapidă
Fondantul de ciocolată cu turnare rapidă este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. O porție conține 841 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, zahăr de cofetărie, ciocolată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 22%. Încercați Fondant de ciocolată, Fondant Laminat Cu Ciocolată, și Fondant Laminat Cu Ciocolată Albă-Marshmallow pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, combinați zahărul cofetarilor, apa și siropul de porumb. Gatiti la foc mic, amestecand continuu, pana ajunge la o temperatura de 92 grade F (33 grade C.)
Se ia de pe foc și se amestecă ciocolata tocată și extractul de migdale până când ciocolata se topește și amestecul este neted.