Folie-pachet Tilapia cu lămâie, rozmarin și roșii

Folie-pachet Tilapia cu lămâie, rozmarin și roșii
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Pachet de folie Tilapia cu lămâie, rozmarin și roșii ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 1. Pentru $29.62 pe portie, această rețetă acoperă 71% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1425 calorii, 279g de proteine, și 25g de grăsime. Dacă aveți la îndemână roșii cherry, piper cayenne, tilapia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Recipezaar are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, ceea ce este destul de bun. Încercați Folie-Pachet Tilapia Cu Lămâie, Rozmarin Și Roșii, Pungi Din Folie Tilapia, Roșii Și Zuchinni, și Tilapian de lămâie la grătar și legume de vară într-un pachet de folie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați boia și ardeiul cayenne pe ambele părți ale fileurilor de tilapia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De TilapiaFileuri De Tilapia
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
2
Așezați fiecare felie de lămâie într-o bucată de folie, suficient de mare încât să poată fi pliată pentru a acoperi complet peștele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
3
Adăugați usturoi la fiecare dintre cele patru.Completați fiecare felie de lămâie cu o bucată de pește și roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4
Adăugați o tulpină de rozmarin proaspăt în fiecare pachet de folie și sigilați folia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin ProaspătRozmarin Proaspăt
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
5
Așezați într-un vas de copt (pentru a prinde orice sucuri care ar putea scăpa în timpul gătitului).Preîncălziți cuptorul la 177° și coaceți 15-20 de minute, sau până când peștele se fulgi ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Ziobaffan organic Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Revista