Folie de porc cu sare și condimente

Învelișul de porc cu sare și condimente ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 1. O porție conține 846 calorii, 55g de proteine, și 41G de grăsime. Pentru $3.91 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar, sare de ceapă, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, care este solid. Încercați Carne de porc prăjită cu sare și condimente, Banh-Mi Wrap: folie Vietnameză de porc la grătar cu morcovi murați și mentă, și Xinjiang Spice Veggie Wrap pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentați cotletul de porc cu sare de ceapă, cayenne și piper.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie la foc mediu.
Adăugați cotletul de porc și gătiți până se rumenesc ușor pe ambele părți, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Tăiați cotletul de porc în fâșii de 1/4 inch, reveniți la tigaie și gătiți până nu mai este roz.
Ungeți centrul tortilla cu salsa sau guacamole; se presară cu brânză Cheddar.
Așezați fâșii de porc deasupra brânzei și rotiți tortilla într-o folie.