Folie de friptură de flanc cu ceapă caramelizată și brânză albastră

Flank Steak Wrap cu ceapă caramelizată și brânză albastră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 397 calorii, 33g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $3.19 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru ziua valentin. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de căței de usturoi, brânză, friptură de flanc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, ceea ce e bine. Încercați Cina în seara asta: Panini cu friptură de flanc cu brânză de capră și ceapă caramelizată, Friptură de flanc cu ceapă caramelizată și glazură balsamică, și Sandvișuri cu friptură de flanc la grătar cu ceapă caramelizată și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente; frecați uniform peste friptură. Acoperiți și răciți 2 ore.
Așezați friptura pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit; se fierbe 7 minute pe fiecare parte sau până se termină.
Tăiați friptura în diagonală peste cereale în felii subțiri.
În timp ce friptura gătește, încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ceapa în tigaie; acoperiți și gătiți 10 minute sau până se rumenesc, amestecând frecvent.
Combinați brânza și maioneza; întindeți 2 linguri pe fiecare jumătate de lavash. Completați fiecare cu 3 uncii de friptură și 1/2 cană de ceapă; rulati.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Maddalena Merlot. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![Maddalena Merlot]()
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferă arome de fructe coapte și condimente de stejar cu note de vanilie și anason. Aromele de fructe coapte includ prune strălucitoare și zmeură. Aromele de fructe salută palatul, iar taninurile moi încadrează textura proaspătă care acoperă gura.