Foie Gras-Scoici Aburite

Foie Gras-Scoici Aburite
O porție conține 267 calorii, 8g de proteine, și 18g de grăsime. Dacă $3.6 pe portie cade în bugetul dvs., Foie Gras-aburit scoici ar putea fi un spectaculos pescatarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de unt, ceapă, mousse de foie gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Foie Gras ars cu găluște de supă de Foie Gras, Foie Gras Și Turtă Dulce, și Foie Gras Au Torchon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un vas mic de copt, turnați uleiul de măsline peste pene de ceapă, acoperiți cu folie și prăjiți aproximativ 40 de minute, până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Scurgeți, rezervând uleiul pentru o altă utilizare. Tăiați grosolan ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Într-o oală mare, adâncă, combinați 1 cană de apă cu scoici, oțet de vin alb și mousse de foie gras. Acoperiți și aburiți la foc moderat până când scoicile se deschid, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin AlbOțet De Vin Alb
Foie GrasFoie Gras
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Transferați scoicile în boluri, aruncând orice nu se deschide. Se strecoară bulionul într-un castron mediu și se clătește oala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Întoarceți sosul în oală, oprindu-vă când ajungeți la nisipul din partea de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Adăugați untul și bateți la foc moderat până la crem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Adăugați ceapa prăjită și gătiți până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
9
Se toarnă sosul peste scoici și se servește imediat cu pâine crustă la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista