Foie Gras cu curmale pur și rodie

Foie Gras cu curmale pur și rodie
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără lactate? Foie Gras cu curmale pur și rodie ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 32 și costă 1,08 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 95 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți pâine challah, curmale medjool, melasă de rodie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Foie Gras Cu Curmale Pur Și Rodie, Foie Gras Pan-Ars Cu Citrice Condimentate Pur Aprox. E, și Foie Gras ars cu găluște de supă de Foie Gras.

Instrucțiuni

1
Înmuiați datele în apă fierbinte (1/2 cană) într-un castron 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DateDate
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Transferați curmalele cu o lingură cu fante într-un mini robot de bucătărie sau un blender împreună cu 1 lingură de lichid de înmuiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DateDate
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați melasă de rodie și pur și simplu până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Melasă De RodieMelasă De Rodie
4
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
5
Tăiați suficiente felii groase de 1/4 inch din brioșă pentru a le tăia într-un total de 32 (1 1/2 inch) pătrate (fără crustă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrioșăBrioșă
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
6
Se fierbe pătratele brioche pe o foaie de copt la 4 până la 5 inci de la căldură, întorcându-se o dată, până la auriu pal, aproximativ 1 1/2 minute în total. (Urmăriți cu atenție; brioșa se prăjește rapid.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrioșăBrioșă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Scufundați un cuțit ascuțit în apă fierbinte, apoi uscați-l și înjumătățiți foie gras pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foie GrasFoie Gras
ApăApă
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
8
Tăiați fiecare jumătate transversal în 16 felii (32 în total), cuțitul de scufundare și uscare după fiecare tăiere. Puneți fiecare felie tăiată deasupra unui pâine prăjită brioșă, apoi acoperiți cu o păpușă mică de curmale pur și câteva semințe de rodie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De RodieSemințe De Rodie
BrioșăBrioșă
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
DateDate
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
1
* Brioșa poate fi tăiată (dar nu prăjită) cu 1 zi înainte și păstrată într-un recipient etanș la temperatura camerei.* Data pur aproxume poate fi făcută cu 3 zile înainte și răcită, acoperită. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrioșăBrioșă
DateDate
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții32
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista