Foccacia umplută cu vinete prăjite și Oregano

Foccacia umplută cu vinete prăjite și Oregano
Foccacia umplute cu vinete prăjite și Oregano ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 391 calorii, 13g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de piper, mozzarella, frunze de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 55 de minute. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. În general, această rețetă câștigă un nu atât de uimitor scor spoonacular de 39%. Încercați Focaccia umplută cu vinete prăjite și Oregano, Vinete prăjite cu lămâie-oregano și cartofi, și Imam Bay?ld? - Vinete Umplute Prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 475 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Feliați vinetele în felii de 1/2 inci. Sareți vinetele și lăsați-o să stea timp de 15 până la 20 de minute; clătiți feliile și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Ungeți-le cu ulei de măsline, presărați cimbru și condimentați cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
4
Așezați feliile pe o foaie de copt și prăjiți, fără a se întoarce, până se rumenesc și fragede, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Lasă să se răcească.
6
Separați aluatul în 4 runde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
7
Rotiți-le în cercuri de 8 până la 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Ungeți 2 dintre ele cu ulei de măsline și așezați jumătate din vinete în mijlocul fiecăruia. Completați fiecare cu jumătate de sos de roșii, puțin oregano proaspăt, jumătate de mozzarella și 1 lingură de parmezan. Topiți fiecare cu o rundă de aluat și sertizați marginile pentru a face un sigiliu (ca o plăcintă). Străpungeți crusta superioară pentru a permite aburului să se aerisească, periați cu ulei de măsline și presărați parmezanul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oregano ProaspătOregano Proaspăt
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
9
Poziționați rafturile cuptorului în pozițiile superioare și inferioare.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Așezați 2 foi mari de copt pe rafturi și preîncălziți cuptorul la 375 grade F. Îndepărtați cu grijă foile și praf-le cu făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Transferați rundele pe foile de copt și periați fiecare cu puțin ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
12
Coaceți până când crustele sunt maro deschis pe fund, aproximativ 20 de minute. Când este ușor răcit, feliați ca o plăcintă în 8 pene.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții8
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista