Foccacia umplută cu vinete prăjite și Oregano
Foccacia umplute cu vinete prăjite și Oregano ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 391 calorii, 13g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de piper, mozzarella, frunze de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 55 de minute. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. În general, această rețetă câștigă un nu atât de uimitor scor spoonacular de 39%. Încercați Focaccia umplută cu vinete prăjite și Oregano, Vinete prăjite cu lămâie-oregano și cartofi, și Imam Bay?ld? - Vinete Umplute Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 475 grade F.
Feliați vinetele în felii de 1/2 inci. Sareți vinetele și lăsați-o să stea timp de 15 până la 20 de minute; clătiți feliile și uscați-le.
Ungeți-le cu ulei de măsline, presărați cimbru și condimentați cu piper.
Așezați feliile pe o foaie de copt și prăjiți, fără a se întoarce, până se rumenesc și fragede, aproximativ 30 de minute.
Separați aluatul în 4 runde.
Rotiți-le în cercuri de 8 până la 10 inci.
Ungeți 2 dintre ele cu ulei de măsline și așezați jumătate din vinete în mijlocul fiecăruia. Completați fiecare cu jumătate de sos de roșii, puțin oregano proaspăt, jumătate de mozzarella și 1 lingură de parmezan. Topiți fiecare cu o rundă de aluat și sertizați marginile pentru a face un sigiliu (ca o plăcintă). Străpungeți crusta superioară pentru a permite aburului să se aerisească, periați cu ulei de măsline și presărați parmezanul rămas.
Poziționați rafturile cuptorului în pozițiile superioare și inferioare.
Așezați 2 foi mari de copt pe rafturi și preîncălziți cuptorul la 375 grade F. Îndepărtați cu grijă foile și praf-le cu făină de porumb.
Transferați rundele pe foile de copt și periați fiecare cu puțin ulei de măsline.
Coaceți până când crustele sunt maro deschis pe fund, aproximativ 20 de minute. Când este ușor răcit, feliați ca o plăcintă în 8 pene.