Focaccia Ușoară

Focaccia Ușoară
Focaccia ușoară necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 97 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 19 și costă 12 cenți pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Mergeți la magazin și ridicați drojdie instantanee, parmezan, făină nealbită și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Pâine Focaccia Ușoară, Focaccia Ușoară Cu Brânză, și Pâine Focaccia Ușoară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare de gresie, amestecați făina și sarea. Faceți o fântână în centrul amestecului de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Presărați zahărul și drojdia în acel puț. Turnați cu grijă apa în fântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
3
Lăsați să stea până când drojdia începe să acționeze, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DrojdieDrojdie
4
Se toarnă 2 linguri de ulei în fântână. Cu o lingură de lemn amestecați amestecul în centrul bolului. Lărgiți treptat cercul de agitare pentru a lua toată făina de pe părțile laterale ale puțului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
BolBol
5
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă și frământați până se omogenizează. Păstrați aluatul moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
6
Se toarnă 1/2 linguriță de ulei într-un castron curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Așezați aluatul în castron, întorcând o dată pentru a unge blatul. Acoperă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Lăsați să crească până se dublează, 30 până la 45 de minute.
9
Puneți aluatul în jos. Folosiți 1 linguriță de ulei pentru a acoperi o foaie de copt și așezați aluatul pe foaia de copt. Apăsați ușor aluatul la aproximativ 1/2 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Se toarnă restul de 1 1/2 lingurițe de ulei peste partea superioară a aluatului. Folosiți capătul mânerului unei linguri de lemn pentru a gropița aluatul la intervale de 1 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
11
Se presară cu rozmarinul și brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
BrânzăBrânză
12
Se introduce într-un cuptor rece pe raftul central.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Așezați o tigaie plată cu apă fierbinte pe raftul de sub pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Lăsați să crească până se dublează, 20 până la 25 de minute.
15
Porniți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
16
Coaceți focaccia timp de 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FocacciaFocaccia
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
17
Scoateți din tigaie și răciți pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
18
Se servește cald.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții19
Scor De Sănătate2
Revista