Focaccia ușoară necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 97 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 19 și costă 12 cenți pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Mergeți la magazin și ridicați drojdie instantanee, parmezan, făină nealbită și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Pâine Focaccia Ușoară, Focaccia Ușoară Cu Brânză, și Pâine Focaccia Ușoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare de gresie, amestecați făina și sarea. Faceți o fântână în centrul amestecului de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Presărați zahărul și drojdia în acel puț. Turnați cu grijă apa în fântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Apă
Drojdie
3
Lăsați să stea până când drojdia începe să acționeze, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drojdie
4
Se toarnă 2 linguri de ulei în fântână. Cu o lingură de lemn amestecați amestecul în centrul bolului. Lărgiți treptat cercul de agitare pentru a lua toată făina de pe părțile laterale ale puțului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Bol
5
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă și frământați până se omogenizează. Păstrați aluatul moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
6
Se toarnă 1/2 linguriță de ulei într-un castron curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Așezați aluatul în castron, întorcând o dată pentru a unge blatul. Acoperă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Lăsați să crească până se dublează, 30 până la 45 de minute.
9
Puneți aluatul în jos. Folosiți 1 linguriță de ulei pentru a acoperi o foaie de copt și așezați aluatul pe foaia de copt. Apăsați ușor aluatul la aproximativ 1/2 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Punch
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
10
Se toarnă restul de 1 1/2 lingurițe de ulei peste partea superioară a aluatului. Folosiți capătul mânerului unei linguri de lemn pentru a gropița aluatul la intervale de 1 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
11
Se presară cu rozmarinul și brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Brânză
12
Se introduce într-un cuptor rece pe raftul central.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
13
Așezați o tigaie plată cu apă fierbinte pe raftul de sub pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
14
Lăsați să crească până se dublează, 20 până la 25 de minute.
15
Porniți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
16
Coaceți focaccia timp de 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Focaccia
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
17
Scoateți din tigaie și răciți pe un suport de sârmă.