Focaccia Ușoară
Focaccia ușoară necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 97 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 19 și costă 12 cenți pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Mergeți la magazin și ridicați drojdie instantanee, parmezan, făină nealbită și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Pâine Focaccia Ușoară, Focaccia Ușoară Cu Brânză, și Pâine Focaccia Ușoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare de gresie, amestecați făina și sarea. Faceți o fântână în centrul amestecului de făină.
Presărați zahărul și drojdia în acel puț. Turnați cu grijă apa în fântână.
Lăsați să stea până când drojdia începe să acționeze, aproximativ 5 minute.
Se toarnă 2 linguri de ulei în fântână. Cu o lingură de lemn amestecați amestecul în centrul bolului. Lărgiți treptat cercul de agitare pentru a lua toată făina de pe părțile laterale ale puțului.
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă și frământați până se omogenizează. Păstrați aluatul moale.
Se toarnă 1/2 linguriță de ulei într-un castron curat.
Așezați aluatul în castron, întorcând o dată pentru a unge blatul. Acoperă.
Lăsați să crească până se dublează, 30 până la 45 de minute.
Puneți aluatul în jos. Folosiți 1 linguriță de ulei pentru a acoperi o foaie de copt și așezați aluatul pe foaia de copt. Apăsați ușor aluatul la aproximativ 1/2 inch grosime.
Se toarnă restul de 1 1/2 lingurițe de ulei peste partea superioară a aluatului. Folosiți capătul mânerului unei linguri de lemn pentru a gropița aluatul la intervale de 1 1/2 inch.
Se presară cu rozmarinul și brânza.
Se introduce într-un cuptor rece pe raftul central.
Așezați o tigaie plată cu apă fierbinte pe raftul de sub pâine.
Lăsați să crească până se dublează, 20 până la 25 de minute.
Porniți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Coaceți focaccia timp de 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc deasupra.
Scoateți din tigaie și răciți pe un suport de sârmă.