Focaccia rapidă cu fenicul și cimbru
Rețeta Focaccia rapidă cu fenicul și cimbru ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. O porție conține 163 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 26 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare kosher, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Focaccia Cu Usturoi-Cimbru, Focaccia De Cimbru Cu Miere De Lămâie, și Focaccia din semințe de fenicul cu măsline Kalamatan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mică la foc mediu-mare.
Adăugați fenicul; saut 3 minute sau până se rumenesc.
Acoperiți aluatul de pâine ușor cu folie de plastic. Cuptor cu microunde la mediu-scăzut (30% putere) 6 minute sau până când aluatul este complet dezghețat, întorcând aluatul la fiecare 2 minute.
Lăsați să stea, acoperit, 3 minute.
Preîncălziți cuptorul la 37
Așezați aluatul pe o suprafață ușor făinată; bateți la o grosime de 1/2 inch.
Combinați fenicul, cimbru și piper; se presară peste aluat. Frământați 1 minut sau doar până când amestecul de fenicul este încorporat în aluat.
Așezați aluatul într-un castron mare pentru microunde; acoperiți ușor cu folie de plastic.
Așezați vasul în cuptor cu microunde; așezați un castron mic cu apă caldă lângă un castron mare. Cuptorul cu microunde din nou la 2 minute mediu-scăzut; lăsați să se odihnească 3 minute. Cuptor cu microunde la mediu-scăzut 3 minute. (Apăsați două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.)
Lăsați aluatul să se odihnească 9 minute.
Bateți aluatul într-o rundă de 8 inci; așezați pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Ungeți cu 1 linguriță de ulei și presărați sare.
Coaceți la 375 timp de 25 de minute sau până se rumenesc ușor.
Scoateți din tigaie. Se răcește ușor pe un suport de sârmă.