Focaccia de struguri și rozmarin Concord
Rețeta Concord Focaccian de struguri și rozmarin este gata în aproximativ 1 oră și 25 de minute și este cu siguranță un minunat vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 157 calorii. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână făină nealbită, sare de mare, struguri concord și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Concord Grape Focaccia, Sorbet de struguri Concord cu rozmarin și piper negru din bucătăria hrănită / interviu cu autorul și Giveaway, și Focaccia De Struguri Cu Rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați un suport în centrul cuptorului și preîncălziți-l la 400 F. Acoperiți ușor un vas de copt metalic de 9 x 13 inci cu 2 linguri de ulei.
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu atașamentul cu cârlig, amestecați drojdia, apa, 3 linguri de ulei, zahărul, făina și sarea fină de mare la viteză mică până se formează o bilă, 3 până la 4 minute.
Scoateți vasul din mixer, turnați 1 lingură de ulei peste aluat și frecați cu uleiul pentru a acoperi complet. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați-l deoparte să crească până la dublarea dimensiunii, 30 până la 45 de minute.
Tăiați strugurii în jumătate și îndepărtați semințele, păstrând cojile cu strugurii, dacă se îndepărtează de fructe. Puneți deoparte până când este gata de utilizare.
Transferați aluatul crescut în vasul de copt pregătit și apăsați uniform aluatul în tigaie, acoperind întreaga suprafață. Andocați aluatul cu vârful degetelor, făcând găuri până la capăt.
Stropiți aluatul cu restul de 2 linguri de ulei.
Se presară cu ace de rozmarin, struguri și piei și sare de mare grosieră. Acoperiți ușor tigaia cu folie de plastic și lăsați-o deoparte să crească până la dublarea dimensiunii, 20 până la 30 de minute. Îndepărtați cu grijă folia de plastic și coaceți până se rumenesc și un termometru introdus în centrul focaccia citește cel puțin 200 de litri f, 20 până la 25 de minute.
Lăsați focaccia să se răcească în tigaie până se încălzește. Feliați și serviți cu înghețată (dacă folosiți).