Focaccia de struguri și rozmarin Concord

Focaccia de struguri și rozmarin Concord
Rețeta Concord Focaccian de struguri și rozmarin este gata în aproximativ 1 oră și 25 de minute și este cu siguranță un minunat vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 157 calorii. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână făină nealbită, sare de mare, struguri concord și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Concord Grape Focaccia, Sorbet de struguri Concord cu rozmarin și piper negru din bucătăria hrănită / interviu cu autorul și Giveaway, și Focaccia De Struguri Cu Rozmarin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați un suport în centrul cuptorului și preîncălziți-l la 400 F. Acoperiți ușor un vas de copt metalic de 9 x 13 inci cu 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu atașamentul cu cârlig, amestecați drojdia, apa, 3 linguri de ulei, zahărul, făina și sarea fină de mare la viteză mică până se formează o bilă, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Mare FinăSare De Mare Fină
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Scoateți vasul din mixer, turnați 1 lingură de ulei peste aluat și frecați cu uleiul pentru a acoperi complet. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați-l deoparte să crească până la dublarea dimensiunii, 30 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Tăiați strugurii în jumătate și îndepărtați semințele, păstrând cojile cu strugurii, dacă se îndepărtează de fructe. Puneți deoparte până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StruguriStruguri
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
5
Transferați aluatul crescut în vasul de copt pregătit și apăsați uniform aluatul în tigaie, acoperind întreaga suprafață. Andocați aluatul cu vârful degetelor, făcând găuri până la capăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
6
Stropiți aluatul cu restul de 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
7
Se presară cu ace de rozmarin, struguri și piei și sare de mare grosieră. Acoperiți ușor tigaia cu folie de plastic și lăsați-o deoparte să crească până la dublarea dimensiunii, 20 până la 30 de minute. Îndepărtați cu grijă folia de plastic și coaceți până se rumenesc și un termometru introdus în centrul focaccia citește cel puțin 200 de litri f, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Mare GrosierăSare De Mare Grosieră
FocacciaFocaccia
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
StruguriStruguri
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Lăsați focaccia să se răcească în tigaie până se încălzește. Feliați și serviți cu înghețată (dacă folosiți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
FocacciaFocaccia
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții16
Scor De Sănătate3
Revista