Focaccia de rozmarin cu măsline

Focaccia de rozmarin cu măsline
Rețeta focaccia de rozmarin cu măsline ți-ar putea satisface pofta mediteraneană în jur 45 minute. Această rețetă vegană servește 17 și costă 15 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 117 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați drojdie, sare de mare grosieră, frunze de rozmarin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Cum se face Focaccia Pâine și rozmarin usturoi Focaccia, Focaccia cu usturoi și măsline, și Pâine Focaccia cu usturoi prăjit și măsline pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pierceți cartoful de mai multe ori cu furculița. Cuptor cu microunde la mare pana cand se inmoaie, de cotitură o dată, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
2
Tăiați în jumătate. Scoateți carnea într-un castron mic; mash bine. Măsurați 2/3 cană (ambalat) piure de cartofi; rece (rezervați cartof suplimentar pentru o altă utilizare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Combinați 2 1/2 căni de făină, jumătate de rozmarin și 1 linguriță de sare în procesor; se amestecă până se toacă rozmarinul, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
4
Adăugați cartofi; amestecați, folosind aproximativ 25 de porniri/opriri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
5
Combinați 1 cană de apă caldă și zahăr într-o cană de măsurare din sticlă de 2 căni; presărați drojdia peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
6
Se lasă să stea până se spumează, aproximativ 5 minute. Se amestecă 3 linguri de ulei în amestecul de drojdie. Cu procesorul în funcțiune, turnați amestecul de drojdie în amestecul de făină. Procesați până la neted, aproximativ 1 minut. Răzuiți aluatul pe suprafața ușor făinată. Frământați până când aluatul se simte mătăsos, stropind cu mai multă făină după cum este necesar, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
Ulei De GătitUlei De Gătit
7
Așezați aluatul într-un castron mare cu ulei; întoarceți-vă la strat. Acoperiți cu prosop; lăsați să crească în zona caldă până la dublarea volumului, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Ungeți foaia mare de copt cu ulei. Punch jos aluat; framanta 30 de secunde pe suprafata usor infainata. Întindeți sau bateți aluatul la o rundă de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Transferați rotund pe foaia de copt pregătită. Apăsați aluatul peste tot cu vârful degetelor pentru a gropița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
11
Periați cu 1 lingură de ulei. Apăsați jumătățile de măsline, tăiate cu fața în jos, în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
MăslineMăsline
Ulei De GătitUlei De Gătit
12
Se presară cu sare de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De MareSare De Mare
13
Lăsați să crească până la doar pufos, aproximativ 20 de minute.
14
Coaceți până devin aurii, aproximativ 18 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
15
Se servește cald sau la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții17
Scor De Sănătate3
Revista