Focaccia De Porumb
Cornbread Focaccia ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 242 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, drojdie cu creștere rapidă, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Cheddar Cornbread Focaccia, Cum se face Focaccia Pâine și rozmarin usturoi Focaccia, și Brioșe vegane cu pâine de porumb și pâine de porumb fără Gluten (100% cereale integrale) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați drojdia cu creștere rapidă, apa caldă și zahărul într-un castron mic și lăsați să stea 5 minute sau până când amestecul face bule.
Se amestecă împreună 2 căni de făină și următoarele 3 ingrediente într-un castron mare; se amestecă amestecul de drojdie și 2 linguri. ulei până se amestecă bine (aluatul va fi lipicios). Întoarceți aluatul pe o suprafață bine făinată și frământați până când este neted și elastic (aproximativ 3 până la 5 minute).
Se pune într-un vas bine uns, întorcându-se spre unsoare. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să stea 15 minute.
Presărați făină de porumb pe o foaie de copt.
Așezați aluatul pe foaia de copt și rotiți-l într-un pătrat de 12 inci, stropind cu făină după cum este necesar pentru a preveni lipirea (aproximativ 1 lingură.). Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 45 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 40
Ungeți aluatul cu oțet balsamic. Apăsați ușor capătul unei linguri de lemn în partea superioară a aluatului, formând indentări. Se acoperă cu roșii și brânză.
Se presară sare și piper.
Stropiți cu 1 lingură rămasă. ulei.
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până când aurul și brânza sunt topite. Se răcește 5 minute și se taie în pătrate.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Karthauserhof Karthauserhofberg Riesling Kabinett cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Karthauserhof Karthauserhofberg Riesling Kabinett]()
Karthauserhof Karthauserhofberg Riesling Kabinett
Parfumul ceva de drojdie, foarte proaspăt, cu un accent distinct de fructe roșii, în special zmeură. Un dulap de dans elegant, ușor, cu finisaj mineral fin.