Focaccia cu etaj
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Focaccian cu etaj dublu. Această rețetă face 8 porții cu 379 calorii, 11g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de aluat de pâine, 1/2 lingurițe de frunze de oregano, Ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, care nu este atât de super. Rețete similare sunt Fudge Cu Etaj, Tacos Cu Etaj, și Burgeri Cu Etaj.
Instrucțiuni
Așezați 1 pâine de aluat dezghețat într - o tigaie bine unsă de 9 pe 13 inci. Apăsați și întindeți aluatul pentru a umple tigaia uniform. (Dacă aluatul este prea elastic, lăsați să se odihnească câteva minute și întindeți din nou; repetați după cum este necesar.)
Zdrobiți feta în bucăți uniform peste aluat.
Se presară cu jumătate de rozmarin și oregano și piper după gust.
Pe o placă ușor făinată, rotiți sau întindeți și bateți a doua pâine într-un dreptunghi aproximativ forma tigaiei.
Așezați peste feta și aluatul acoperit cu ierburi. Întindeți stratul superior pentru a acoperi complet stratul inferior. Acoperiți ușor tigaia cu folie de plastic; lăsați aluatul să crească într-un loc cald până la aproximativ dublat, 45 până la 60 de minute.
Ungeți aluatul cu ulei. Cu degetele, apăsați ușor aluatul în jos peste tot, formând adâncituri la suprafață.
Se presară cu rozmarin rămas și oregano.
Coaceți într-un cuptor de 400 până când aluatul este bine rumenit pe margini și fund (ridicați cu o spatulă pentru a verifica), aproximativ 45 de minute. (Dacă blatul începe să se rumenească prea mult, așezați ușor o foaie de folie deasupra în timpul coacerii.) Slăbiți marginile de pe părțile laterale și de jos. Întoarceți focaccia pe un raft, apoi inversați din nou, astfel încât pâinea să fie în poziție verticală. Se răcește ușor.