Flounder cu unt de lămâie-Lime

Nevoie de o felul principal pescatarian? Flounder cu unt de lămâie-Lime ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 275 calorii, 23g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $2.36 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de pesmet, unt, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma firimiturile de pâine uscată, puteți urma acest fel principal cu Tarte Cu Nucă De Cocos Fără Lactate Fără Gluten ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Flounder cu sos de unt de lămâie, Cambulă Jamaicană Cu Sos De Lime De Mango, și Cambulă prăjită la cuptor cu Bok Choy, coriandru și var pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.clătiți fluturașul, uscați-l și așezați-l plat pe o tigaie tapetată cu folie. Condimentează fluturașul cu sare și piper.
Topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu-mare. Se amestecă zestele de lămâie și lime și se ia de pe foc.
Puneți deoparte 1 lingură. unt de lămâie-lime. Periați bine 1 parte a fiecărui file cu untul rămas, tamponând peria, astfel încât să colecteze niște coajă, precum și unt. Întoarceți și periați cealaltă parte a fiecărui file de pește.
Într-un castron mic, amestecați împreună firimiturile de pâine și cimbru cu o furculiță.
Presărați cantități egale de amestec de firimituri peste fiecare File și stropiți cu unt rezervat de lămâie-lime.
Coaceți până când peștele este ușor rumenit deasupra și fulgi ușor atunci când este străpuns cu o furculiță, 12 până la 15 minute.
Garnisiți cu felii de lămâie și lime și serviți cu părți laterale de cartofi noi prăjiți și broccoli aburit, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.