Floricele De Lămâie-Parmezan
Floricele de lămâie-parmezan este un fără gluten hor d ' oeuvre. Această rețetă face 6 porții cu 115 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, brânză parmigiano-reggiano, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Șampanie Caramel Popcorn & Bacon Trufe Parmezan Popcorn, Popcorn Parmezan, și Popcorn Parmezan Cu Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați coaja de lămâie, piperul, sarea și brânza Parmigiano-Reggiano într-un castron mic.
Încălziți uleiul într-o cratiță medie, grea, la foc mediu-mare.
Adăugați floricele în ulei în cratiță; acoperiți și gătiți 2 minute sau până când sâmburii încep să apară, agitând frecvent tigaia. Continuați să gătiți 1 minut, agitând constant tigaia. Când popping încetinește, scoateți tigaia de pe foc.
Lăsați să stea 1 minut sau până când toate popping-urile se opresc.
Se toarnă 6 căni de floricele într-un castron mare; se amestecă jumătate din amestecul de brânză. Se amestecă restul de 6 căni de floricele și jumătatea rămasă din amestecul de brânză; aruncați pentru a acoperi.
Lăsați să stea 1 minut înainte de servire.
Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant
Popcornul funcționează foarte bine cu spumante rosul și vinul spumant. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Syltbar D-na Sparkling ros nr. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.
![Syltbar Doamna Spumante Rose]()
Syltbar Doamna Spumante Rose
Elegant, complex și fructat, însoțit de o aromă delicată de citrice și litchi. Roz deschis, mătăsos și strălucitor, trandafirul spumant Syltbar este fabricat din Merlot 100%, ceea ce conferă acestui trandafir spumant o aromă robustă, rotundă, delicioasă până la ultima picătură. În general, este un vin încântător, bine echilibrat, curat, limpede și cremos.Ideal ca aperitiv, excelent cu șuncă, fructe de mare prăjite, carpaccio de pește alb și anghinare prăjită. De asemenea, perfect pentru o plimbare cu barca!Vegan și vegetarian prietenos, fără zahăr adăugat, fără sulfiți adăugați