Flori de dovlecel umplute cu salata de rosii Heirloom
Flori de dovlecel umplute cu salată de roșii moștenire ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 3,66 USD per porție. O porție conține 569 de calorii, 24 g de proteine și 33 g de grăsimi. Această rețetă de la Foodnetwork are 9 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 38 de minute. Un amestec de parmezan, ulei vegetal, ulei de măsline de înaltă calitate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 90%. Acest scor este spectaculos. Flori de dovlecei umplute cu ragut de roșii cherry și dovlecei, salată de roșii moștenire și dovlecei și flori de dovlecel umplute sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Într-un castron mediu, amestecați mozzarella, parmezanul și 2 linguri de chiffonada de busuioc. Introduceți ușor degetul în interiorul florii până la baza unde floarea se întâlnește cu tulpina și rupeți cu grijă stamina. Când faceți acest lucru, aveți grijă să nu rupeți floarea. Stoarceți 2 linguri de amestec de mozzarella într-o formă alungită și umpleți-o ușor în fiecare floare. Strângeți floarea în jurul brânzei pentru a se închide. Rezervă.
Se amestecă roșiile împreună cu ceaiul verde și busuiocul rămas într-un castron mare.
Se presară cu sare și se adaugă un strop de oțet de vin roșu și ulei de măsline extravirgin. Gustați pentru a vă asigura că este delicios și ajustați condimentele, dacă este necesar.
Într-un castron mic, combinați făina și 1/2 cană de vin alb.
Amestecați până devine un aluat liber, adăugând mai mult vin alb, dacă este necesar.
Adăugați ulei de arahide într-o cratiță până când ajunge la o adâncime de 1 inch.
Încinge uleiul la foc mediu-mare. Testați uleiul picurând câteva margele de aluat în el. Când plutesc instantaneu uleiul este gata. Dacă uleiul începe să fumeze, este prea fierbinte. Configurați o situație de uscare a unui prosop de hârtie înainte de a prăji florile.
Înmuiați florile, câte una, în aluat și aruncați-le cu grijă în ulei. Se prăjesc pe ambele părți până devin maro auriu, aproximativ 3 până la 4 minute.
Se scot florile din ulei, se scurg pe prosoape de hartie si se presara cu sare. Continuați cu florile rămase.
Aranjați salata de roșii pe 4 farfurii de salată și acoperiți fiecare farfurie cu 2 flori.