Flori De Ceapă La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați florile de ceapă la grătar. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 191 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, ulei vegetal, crutoane condimentate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Flori De Ceapă Acidulate, Cotlet De Porc Cu Sos De Ceapă Acidulat, și Salată de morcovi, varză roșie și ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă. Curățați ceapa; tăiați o felie de 1/2 inch din partea de sus a fiecărei cepe și lăsați capătul rădăcinii.
Tăiați fiecare ceapă de sus în 8 pene până la 1/2 inch de capătul rădăcinii. Trageți ușor pene.
Periați patru bucăți de folie de 18x12 inci cu ulei.
Așezați 1 ceapă pe fiecare pătrat; formați ușor folia în jurul cepei.
Presărați ceapa cu oțet, oregano, zahăr brun, sare și piper. Înfășurați bine folia în jurul cepei.
Acoperiți și grătați ceapa la 4 inci de la foc mediu 50 până la 60 de minute sau până când este foarte fragedă. Pentru a servi, presărați ceapa cu crutoane.