Florentine Spaghetti
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați spaghetele Florentine. O porție conține 70 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 45. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați apă, pastă de roșii, spaghete clasice cina spaghete tangy și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Florentin Spaghete Coace, Spaghete Florentine De Pui La Grătar, și Pui prăjit și roșii Pesto Spaghetti Florentine.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°. pregătiți spaghetele conform instrucțiunilor pkg. Între timp, carnea brună în tigaie mare la foc mediu; se scurge. Se amestecă în ierburi-condimente
Se amestecă, pasta de tomate și apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut; fierbeți 10 min., amestecând ocazional.
Așezați jumătate din spaghete în vas de copt de 12x8 inci; acoperiți cu straturi de jumătate din fiecare sos de carne, brânză de vaci, spanac și brânză mozzarella. Repetați toate straturile.
Coaceți 20 până la 25 min. sau până când se încălzește.