Fleur de Sel Chocolate Chip Blondies
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da Fleur De Sel Chocolate Chip Blondies un try. Această rețetă servește 48. O porție conține 150 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, fleur de sel, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Ciocolata Chip Blondies, Ciocolata Chip Blondies, și Ciocolata Chip Blondies pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Ungeți o tigaie cu jeleu de 9 x 13 inci cu unt înmuiat sau spray de gătit.
Bateți untul în vasul unui mixer de suport până când este ușor și pufos, aproximativ 2 minute.
Adăugați zaharurile maronii și granulate puțin câte puțin, turnându-le pe partea laterală a bolului. În timp ce adăugați zaharurile, opriți mixerul ocazional și răzuiți părțile laterale și fundul vasului pentru a vă asigura că totul este complet amestecat. Crema amestecul de unt și zahăr până când este ușor și pufos, aproximativ 8 minute. (Crema creează buzunare de aer în aluat și, prin urmare, aceste blondies au o textură ușoară și delicată.)
Bateți făina, bicarbonatul de sodiu și sarea de mare, dacă folosiți, într-un bol. (
Adăugați sarea numai dacă doriți, deoarece există o mulțime deasupra brânzeturilor finite.)
Adăugați ouăle 1 la un moment dat, adăugând al doilea numai după ce primul este complet încorporat. Odată ce al doilea ou este complet încorporat, adăugați vanilia. Întoarceți mixerul la viteză mică și adăugați încet amestecul de făină. Odată ce ingredientele uscate sunt complet încorporate în ingredientele umede, adăugați toate acele chipsuri de ciocolată. Mașina dvs. va părea că se luptă să se amestece în chipsurile de ciocolată, deoarece există atât de multe dintre ele, dar nu o porniți, lăsați-o la un nivel scăzut și lăsați-o să amestece complet chipsurile.
Întindeți aluatul de prăjituri în ruloul de jeleu pregătit. Presărați uniform partea superioară a aluatului cu fleur de sel.
Pop blondies în cuptor până când acestea sunt maro auriu pe partea de sus și nu wobbly în centru, 30-35 minute. Lăsați blondies să se răcească în tigaie pe un suport de sârmă sau pe un vasprosop pe tejghea.
Tăiați blondies, încă în tigaie, cu un cuțit ascuțit în bare, aproximativ 48 de bucăți.
Scoateți cu o spatulă și serviți. (Păstrați resturile într-un recipient etanș până la 1 săptămână, dar nu vor dura atât de mult!)