Fleischkuechle (Flesh-Keek-Luh)

Fleischkuechle (Flesh-Keek-Luh)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Fleischkuechle (Flesh-Keek-Luh). Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 441 calorii. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 37 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână ceapă, sare, ulei și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 79%. Încercați Chiftele Șvabe (Fleischkuechle) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați împreună carnea de vită măcinată, ceapa, sarea și piperul până se amestecă bine. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Într-un castron mare, amestecați făina și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă ouăle și laptele și se amestecă până se amestecă bine folosind o lingură robustă. Formați aluatul în bile de 2 inci și rulați-l în cercuri groase de 1/4 inci pe o suprafață făinoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Formați carnea de vită în bile de dimensiuni ale mingii de golf și așezați fiecare pe o jumătate de cerc de aluat. Îndoiți celelalte jumătăți ale cercurilor pentru a închide aluatul. Sigilați marginile folosind o farfurie sau apăsând cu degetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5
Încălziți uleiul într-o friteuză adâncă la 365 grade F (185 grade C) sau la foc mediu-mare într-o tigaie mare adâncă. Prăjiți Keuchle până se rumenesc, întorcându-se o dată. Ar trebui să dureze aproximativ 10 minute în total pentru fiecare lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții10
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista