Fleică În Stil Italian I

Fleică În Stil Italian I
Fleică stil Italian s-ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 483 calorii, 31g de proteine, și 31g de grăsime. 226 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Dacă aveți brânză mozzarella, busuioc, carne de vită măcinată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Fleică În Stil Italian, Fleică În Stil Italian, și Fleică În Stil Italian.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, amestecați carnea de vită măcinată, ouăle, pesmetul și ketchupul. Condimentează cu condimente în stil Italian, oregano, busuioc, sare de usturoi, roșii tăiate cubulețe și brânză. Apăsați într-o tigaie de pâine de 9x5 inci și acoperiți ușor cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente ItalieneCondimente Italiene
PesmetPesmet
Sare De UsturoiSare De Usturoi
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
TomateTomate
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
BrânzăBrânză
BusuiocBusuioc
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
BolBol
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit aproximativ 1 oră sau până când temperatura internă atinge 160 grade F (70 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Revista