Fleac De Sărbătoare Fără Gluten

Fleac De Sărbătoare Fără Gluten
Fără gluten sărbătoare fleac ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 10. O porție conține 423 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Dacă aveți la îndemână zmeură, unt, amestec de tort betty și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Cupcakes De Sărbătoare Fără Gluten, Brioșe cu gogoși centrate pe ciocolată fără Gluten, o sărbătoare și un cadou, și Fleac Brownie fără lactate și fără Gluten.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți partea inferioară numai a tăvii pătrate (8 sau 9 inci). Faceți și coaceți tortul conform instrucțiunilor de pe cutie folosind apă, unt, vanilie și ouă. Rulați cuțitul în jurul părților laterale ale tigaiei pentru a slăbi tortul. Se răcește 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
TigaieTigaie
2
Tăiați tortul în bucăți de 1 inch; pus deoparte.
3
Între timp, într-o cratiță grea de 2 litri, amestecați împreună zahărul și amidonul de porumb; se amestecă laptele. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se ingroasa si clocoteste. Într-un castron mediu, bateți ouăle cu un tel de sârmă doar până se omogenizează. Se amestecă treptat 1 cană amestec de lapte fierbinte în amestec de ouă, amestecând constant, până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ZahărZahăr
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
4
Se toarnă laptele și amestecul de ouă înapoi în cratiță. Reveniți la foc mediu. Gatiti, amestecand continuu, cu 1 pana la 2 minute mai mult, sau pana se ingroasa si clocotita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Se ia de pe foc. Se amestecă untul și vanilia. Apăsați folie de plastic pe umplutură pentru a preveni formarea unui strat dur deasupra. Se da la frigider cel putin 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
6
În castron mediu, bateți smântâna până se formează vârfuri rigide. Îndoiți frișca în amestec de budincă până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
În castron mare sau castron mic, puneți jumătate din bucățile de tort.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Periați sau presărați jumătate de lichior peste tort. Lingurați jumătate din fructe de pădure, jumătate din mango și jumătate din nucă de cocos peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
Nucă De CocosNucă De Cocos
LichiorLichior
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
9
Întindeți jumătate din amestecul de budincă peste nucă de cocos. Repetați cu tortul rămas, lichiorul, fructele de pădure, mango și nuca de cocos. Capac; la frigider cu cel puțin 1 oră înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
Nucă De CocosNucă De Cocos
LichiorLichior
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
10
Garnisiți cu fructe suplimentare și nucă de cocos, dacă doriți. Puneți la frigider orice fleac rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
FructeFructe
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista