Fleac De Rubarbă Cu Fistic
Reteta fistic rubarbă fleac ar putea satisface pofta scoțian în aproximativ 5 ore. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 388 calorii, 12g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $2.27 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca desert. Un amestec de rubarbă pur și simplu, albușuri de ou, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Rubarbă se năruie fleac, Fleac De Rubarbă Cu Căpșuni, și Rubarbă prost fleac.
Instrucțiuni
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. tava de copt cu unt, apoi tapetați fundul cu hârtie pergament și hârtie cu unt. Tigaie de praf cu făină, eliminând excesul.
Pulsați împreună 1/2 cană de făină, 1 cană de zahăr, fistic și sare într-un robot de bucătărie până când fisticul este măcinat foarte fin (amestecul va semăna cu o făină ușor granulată).
Transferați amestecul într-un castron mare și amestecați gălbenușurile, laptele și extractele.
Bateți albușurile cu un vârf de sare folosind un mixer electric la viteză medie-mare până când țin vârfuri moi. Reduceți viteza la minim, apoi adăugați 1/2 cană de zahăr rămasă, puțin câte puțin. Măriți viteza la mare și bateți până când albii dețin vârfuri rigide și lucioase. Îndoiți o treime din albi în aluat pentru a ușura, apoi pliați în albii rămași ușor, dar bine.
Se toarnă aluatul în tava de copt, răspândindu-se uniform și se toarnă tigaia împotriva tejghelei pentru a elibera orice bule de aer.
Coaceți tortul până devine auriu și elastic la atingere, 20 până la 25 de minute.
Tort rece în tigaie pe un raft de 20 de minute.
Scoateți tava (cu tort) din raft și acoperiți raftul cu o foaie de pergament, apoi răsturnați raftul peste tort și răsturnați tortul pe raft. Îndepărtați cu grijă pergamentul de pe fundul tortului și răciți-l complet.
Glisați tortul (pe pergament) pe o suprafață de lucru și aranjați cu o latură lungă cea mai apropiată de dvs. Tăiați tortul cu un cuțit zimțat pentru a face un dreptunghi de 12 x 9 inci, rezervând garnituri, apoi periați tortul și garniturile cu sirop de Sherry. Înjumătățiți tortul transversal, apoi tăiați fiecare jumătate în treimi mai întâi pe lungime și apoi transversal până la un total de 18 (3 pe 2 inci) bucăți. Înjumătățiți fiecare piesă în diagonală pentru a forma triunghiuri.
Lingură 1/2 cană cremă în partea de jos a vasului fleac. Aranjați jumătate din triunghiuri peste cremă în 2 straturi, apăsând capetele scurte ale triunghiurilor pe partea laterală a vasului (ar trebui să existe spații mici între felii pentru a trece prin cremă). Aranjați jumătate din garnituri în centru, tăindu-le după cum este necesar pentru a se potrivi.
Intinde 1 1/2 cani crema peste tort, apoi intinde 1 cana rubarba pur aproxume peste crema.
Acoperiți cu tortul rămas și garniturile în același mod, apoi întindeți crema rămasă.
Răspândiți restul de rubarbă pur și pur peste cremă, lăsând o margine de 1 inch în jurul marginii. Se răcește, acoperit bine cu folie de plastic, cel puțin 8 ore.
Bateți smântâna cu zahăr și Sherry folosind bătăi curățate până când ține doar vârfuri moi. Lingura crema peste partea de sus a fleac, apoi se presara cu fistic.
Fleacul poate fi răcit până la 2 zile.