Fleac De Portocale, Migdale Și Rodie

Fleac De Portocale, Migdale Și Rodie
Orange, migdale, & rodie fleac este un fără gluten desert. Această rețetă servește 1 și costă 13,51 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 92g de grăsime, și un total de 2408 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Un amestec de grand marnier, iaurt grecesc de vanilie, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tort de nucă și migdale cu compot de portocale-rodie, Tort de portocale cu migdale fără Gluten cu suc de rodie POM, și Iaurt fleac cu rodie, pere, și datele.

Instrucțiuni

1
Tăiați partea de sus și de jos dintr-o portocală. Pune-l la capăt. Folosind un cuțit mare și ascuțit, tăiați coaja, miezul și membrana subțire care înconjoară fructul, de sus în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
FructeFructe
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
2
Îndepărtați segmentele: rezervați sucul. Repetați cu citricele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
3
Combinați sucurile de fructe, adăugând suficient suc de portocale la un total de 2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
FructeFructe
4
Pregătiți gelatina: într-o oală mică, încălziți 1 1/2 cană de suc la foc mic. Între timp, presărați gelatină peste sucul rămas; se lasă să se înmoaie 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Se toarnă sucul fierbinte peste amestecul de gelatină; bateți pentru a se dizolva. Se dă la frigider pentru a se răci ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Încălziți cuptorul la 121°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Tăiați tortul în felii de 1 1/2 inch; se întinde pe o foaie de copt. Prăjiți până se usucă, rotind o dată (20 de minute în total). Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Începeți fleac: acoperiți fundul unui vas de sticlă cu felii de tort (tăiați bucăți pentru a se potrivi).
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Se presară cu Amaretto și lichior de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior AmarettoLichior Amaretto
10
Puneți segmente portocalii peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
11
Se toarnă amestecul de gelatină; acoperiți vasul cu folie de plastic. Se dă la frigider până când gelatina este complet setată (8 ore până peste noapte).
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
12
Se toarnă cremă peste fleac. Înainte de servire, bateți smântâna până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
CremăCremă
13
Adăugați extract de miere și migdale; continuați să bateți până când crema își păstrează forma. Îndoiți iaurtul. Dollop pe fleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
IaurtIaurt
CremăCremă
MiereMiere
14
Servește.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții1
Scor De Sănătate31
Revista