Fleac De Pere De Turtă Dulce

Fleac De Pere De Turtă Dulce
Turtă dulce pere fleac este un vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 336 calorii. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Crăciun. Un amestec de ghimbir, ghimbir, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fleac De Pere De Turtă Dulce, Fleac De Turtă Dulce, și Fleac De Turtă Dulce pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți turtă dulce: Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Unt un 8-cu 8-in. tigaie de copt. Într-un castron mediu, amestecați făina, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, 1 linguriță de ghimbir măcinat, cuișoarele și 1/2 linguriță de sare. Într-un castron mare, bateți 3/4 cană de zahăr granulat cu 1 ou până când este gros și palid.Se amestecă mere, melasă, 1 lingură de ghimbir proaspăt, ulei și 1/4 cană de apă fierbinte. Se amestecă amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
Ghimbir ProaspătGhimbir Proaspăt
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Hârtie De OrezHârtie De Orez
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se toarnă în tigaie și se coace până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Lăsați să se odihnească 5 minute; se întoarce pe raft și se lasă să se răcească.
5
Se taie în 1-in. cuburi.Gatiti perele: topiti 2 linguri de unt intr-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați pere. Gatiti, amestecand, pana se inmoaie, 7 minute.Se amestecă zahărul brun, 1/2 lingurițe de ghimbir măcinat și 1/4 lingurițe de sare.Faceți cremă: într-o tigaie la foc mediu, bateți jumătate și jumătate, 3 ouă, 1/2 cană zahăr granulat, amidon de porumb și 1/4 lingurițe sare până se îngroașă, 10 minute. Scoateți focul; se amestecă vanilia și 2 linguri de unt.Frișcă: într-un castron mare, bateți smântâna, zahărul pudră și restul de 1/2 lingurițe de ghimbir proaspăt până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Ghimbir ProaspătGhimbir Proaspăt
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Asamblați fleac: puneți jumătate din cuburile de turtă dulce într-un vas sau un vas de sticlă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Se presară cu jumătate de coniac. Puneți jumătate din pere și lichid peste turtă dulce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
9
Se toarnă jumătate de cremă peste pere. Se acoperă cu jumătate de frișcă și jumătate de ghimbir cristalizat. Repetați straturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
10
Serviți imediat sau acoperiți și răciți până la 1 zi.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții16
Scor De Sănătate2
Revista