Rețeta de cireșe-migdale este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare scoțiană. Această rețetă servește 10 și costă 3,04 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 49G de grăsime, și un total de 743 calorii. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați apă, cireșe, zahăr pudră și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Fleac De Cireșe-Migdale, Cherry Fleac, și Cherry Fleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați toate ingredientele într-o cratiță medie grea. Se amestecă la foc mediu până se dizolvă zahărul și amestecul fierbe. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când gemul este gros, amestecând des, aproximativ 22 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Transferați în castron mic. Acoperiți și răciți până la 3 zile.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Preîncălziți cuptorul la 325 F. Unt de 9 inci cu diametru springform pan. Linia de jos cu pergament; unt pergament. Amestecați pasta de migdale și zahărul în procesor până când amestecul seamănă cu făina fină, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Migdale
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
Cuptor
2
Adăugați unt și vanilie și amestecați bine, răzuind ocazional părțile laterale ale bolului. Se amestecă în ouă 1 la un moment dat. Folosind viraje pornite / oprite, amestecați făina, praful de copt și sarea (nu amestecați prea mult).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Vanilie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Transferați aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Așezați tigaia pe foaia de copt; coaceți tortul până când testerul introdus în centru iese curat și blatul este auriu, aproximativ 1 oră 10 minute. Tort rece în tigaie pe raft. Acoperiți; lăsați să stea la temperatura camerei 1 zi.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
Tigaie
1
Bateți 1/2 cană de zahăr și amidon de porumb într-o cratiță medie grea pentru a amesteca. Bateți în gălbenușuri și vanilie. Treceți treptat în jumătate și jumătate. Se amestecă la foc mediu până când crema se îngroașă și fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate și Jumătate
Amidon De Porumb
Cremă
Vanilie
Zahăr
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
2
Transferați în castron. Apăsați folia de plastic direct pe suprafață; se răcește 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol
3
Tăiați în jurul laturilor tigaiei pentru a slăbi tortul; eliberați laturile tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Tăiați tortul orizontal în 3 straturi; aruncați pergamentul. Lingură strat subțire de cremă peste partea de jos a 3-la 3 1/2-quart fleac castron. Tăiați 1 strat de tort pentru a se potrivi, dacă este necesar; așezați în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Se întinde cu 1/3 de cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Kilograme De Mure (aproximativ
6
Se amestecă cireșele tocate în gem. Lingură 1/3 din amestecul de gem deasupra cremă; răspândit la marginea bolului, astfel încât gem arată. Se acoperă cu al doilea strat de tort, jumătate din crema rămasă și jumătate din amestecul de gem rămas; se întinde pe marginea bolului. Se acoperă cu al treilea strat de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe
Cremă
Kilograme De Mure (aproximativ
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Se întinde cu crema rămasă, apoi amestecul de gem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Kilograme De Mure (aproximativ
Gem
8
Bateți frișca și zahărul pudră până se formează vârfuri tari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Frișcă
9
Se transferă în punga de patiserie prevăzută cu vârf de stea. Cremă de țeavă în centrul fleacului. Rozete de țeavă în jurul marginii; rozete superioare cu cireșe întregi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De Patiserie
10
Presărați fleac cu migdale. Capac; se răcește cel puțin 3 ore și până la 1 zi.