Fleac De Cireșe-Migdale

Fleac De Cireșe-Migdale
Rețeta de cireșe-migdale este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare scoțiană. Această rețetă servește 10 și costă 3,04 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 49G de grăsime, și un total de 743 calorii. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați apă, cireșe, zahăr pudră și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Fleac De Cireșe-Migdale, Cherry Fleac, și Cherry Fleac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-o cratiță medie grea. Se amestecă la foc mediu până se dizolvă zahărul și amestecul fierbe. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când gemul este gros, amestecând des, aproximativ 22 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Transferați în castron mic. Acoperiți și răciți până la 3 zile.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Preîncălziți cuptorul la 325 F. Unt de 9 inci cu diametru springform pan. Linia de jos cu pergament; unt pergament. Amestecați pasta de migdale și zahărul în procesor până când amestecul seamănă cu făina fină, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De MigdalePastă De Migdale
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
CuptorCuptor
2
Adăugați unt și vanilie și amestecați bine, răzuind ocazional părțile laterale ale bolului. Se amestecă în ouă 1 la un moment dat. Folosind viraje pornite / oprite, amestecați făina, praful de copt și sarea (nu amestecați prea mult).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
VanilieVanilie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Transferați aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Așezați tigaia pe foaia de copt; coaceți tortul până când testerul introdus în centru iese curat și blatul este auriu, aproximativ 1 oră 10 minute. Tort rece în tigaie pe raft. Acoperiți; lăsați să stea la temperatura camerei 1 zi.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
TigaieTigaie
1
Bateți 1/2 cană de zahăr și amidon de porumb într-o cratiță medie grea pentru a amesteca. Bateți în gălbenușuri și vanilie. Treceți treptat în jumătate și jumătate. Se amestecă la foc mediu până când crema se îngroașă și fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate și JumătateJumătate și Jumătate
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
CremăCremă
VanilieVanilie
ZahărZahăr
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
2
Transferați în castron. Apăsați folia de plastic direct pe suprafață; se răcește 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
3
Tăiați în jurul laturilor tigaiei pentru a slăbi tortul; eliberați laturile tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Tăiați tortul orizontal în 3 straturi; aruncați pergamentul. Lingură strat subțire de cremă peste partea de jos a 3-la 3 1/2-quart fleac castron. Tăiați 1 strat de tort pentru a se potrivi, dacă este necesar; așezați în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se întinde cu 1/3 de cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
6
Se amestecă cireșele tocate în gem. Lingură 1/3 din amestecul de gem deasupra cremă; răspândit la marginea bolului, astfel încât gem arată. Se acoperă cu al doilea strat de tort, jumătate din crema rămasă și jumătate din amestecul de gem rămas; se întinde pe marginea bolului. Se acoperă cu al treilea strat de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
CremăCremă
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Se întinde cu crema rămasă, apoi amestecul de gem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
GemGem
8
Bateți frișca și zahărul pudră până se formează vârfuri tari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
FrișcăFrișcă
9
Se transferă în punga de patiserie prevăzută cu vârf de stea. Cremă de țeavă în centrul fleacului. Rozete de țeavă în jurul marginii; rozete superioare cu cireșe întregi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De PatiserieSac De Patiserie
10
Presărați fleac cu migdale. Capac; se răcește cel puțin 3 ore și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista