Flapjacks Cu Banane, Nucă De Cocos Și Ciocolată Și Castelul Stirling

Banana, nucă de cocos și ciocolată flapjacks și Castelul Stirling ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 116 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați banane, chipsuri de ciocolată, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 12 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Bananan și Flapjacks de nucă de cocos, Flapjacks de ciocolată și banane, și Brioșe Cu Nucă De Cocos Cu Ciocolată Cu Banane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la ventilatorul marca de gaz 3/325F/160C/140C.
Ungeți o tavă sau o tigaie brownie.
Într-un castron mare amestecați ovăzul, zahărul, nuca de cocos și chipsurile de ciocolată.
Puneți o banană până când este moale și moale.
Într-o tigaie mică, topiți împreună untul și siropul auriu și amestecați în banană.
Lăsați amestecul de unt topit să se răcească ușor și apoi amestecați în ovăz. Eram prea nerăbdător și ciocolata mea s-a topit. Hopa! Încă avea un gust bun, dar chipsurile de ciocolată ar fi fost frumoase.
Coaceți timp de 25 de minute. Scoateți aproape de capăt și testați cu degetul, ar trebui să fie ușor elastic dacă doriți un flapjack masticabil. Lăsați-l mai mult dacă doriți un flapjack mai crocant.
Tăiați în pătrate cât este încă cald.