Flanuri De Vanilie-Banane-Caramel
Flanele de vanilie-banane-Caramel ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 383 calorii. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 6 și costă 75 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, pastă de fasole de vanilie, jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 56 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Flanuri de fasole de vanilie cu sirop de Agave și nuci caramelizate, Flanuri cu sos Marsalan și Caramel, și Flanuri de nucă de cocos cu Caramel de cafea pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți 1 cană de zahăr într-o tigaie de 11 " la foc mediu. Agitați tigaia pentru a distribui uniform zahărul pe fundul tigaiei. Când zahărul începe să se topească (lichidul limpede se va forma în jurul marginilor), agitați tigaia după cum este necesar pentru a menține zahărul acoperind uniform fundul tigaiei. Când zahărul din centrul tigaiei începe să devină auriu (acest lucru va dura aproximativ 6 minute), amestecați cu o lingură de lemn suficient de des pentru a menține o culoare uniformă, agitând tigaia și permițând zahărului să continue să se topească între agitare. Când zahărul este complet topit și de culoare chihlimbar, lingurați rapid aproximativ 1 lingură. sirop în fiecare din 6 (6-oz.) cupe de cremă, înclinate pentru a acoperi uniform fundul. Puneți cupe într-o tigaie de 13" x 9".
Puneți bananele ușor cu o furculiță pentru a măsura 3/4 cană.
Puneți banana în blender; adăugați restul de 1/2 cană de zahăr, pasta de fasole de vanilie și jumătate și jumătate. Procesați 5 secunde sau doar până la netezire.
Adăugați ouă; procesați 5 secunde sau doar până când se amestecă bine, dar nu spumos. Asigurați-vă că nu supraprocesați ouăle.
Se toarnă crema uniform în cupe pregătite.
Adăugați apă fierbinte în tigaie la adâncimea de 1".
Coaceți, neacoperit, la 325 timp de 40 de minute sau până când cremele sunt setate și un cuțit introdus lângă centru iese curat.
Scoateți cupele din Baia de apă și răciți complet pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți cel puțin 8 ore. Rulați un cuțit de tăiat în jurul marginii fiecărei căni pentru a slăbi cremele și inversați-le pe un platou de servire, lăsând caramelul topit să stropească pe părțile laterale ale cremelor. Completați fiecare desert cu o jumătate de nucă.
Bacsis: este cel mai ușor dacă așezați tigaia care conține cupe umplute cu cremă pe raftul cuptorului înainte de a adăuga apă fierbinte. Purtați mănuși de cauciuc pentru a îndepărta cu ușurință cupele din apă după coacere.