Flanuri De Căpșuni Fără Lactoză

Flanuri De Căpșuni Fără Lactoză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați flanele de căpșuni fără lactoză. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 177 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 62 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ouă, căpșuni, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Parfaits Fără Lactoză Cu Căpșuni-Banane, Piei De Cartofi Jalapeno Popper {Fără Lactoză; Fără Gluten}, și Ouă coapte cu ceapă caramelizată fumurie și Bietă ofilită {fără lactoză; fără Gluten} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.în tigaie de 10 inci, gătiți zahărul la foc mediu-mare, amestecând frecvent, până se topește și se deschide culoarea caramelului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoare CaramelCuloare Caramel
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se toarnă în cupe de cremă de 8 (6 oz).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
3
Așezați pe raftul de răcire pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
4
Între timp, într-un castron mediu, bateți ouăle cu biciul până se omogenizează bine. Se amestecă laptele de soia și iaurtul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De SoiaLapte De Soia
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se toarnă peste amestecul de zahăr în cupe de cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
6
Așezați în două tigăi de 13x9 inci. Turnați cu grijă apă foarte fierbinte în fiecare tigaie până la jumătatea părților cupelor de cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Coaceți 50 până la 60 de minute sau până când cuțitul introdus în centru iese curat. Scoateți cu grijă cupele din apă. Se răcește 30 de minute. Acoperiți și refrigerați 2 până la 3 ore. Pentru a desface, rulați cuțitul în jurul marginii cupei de cremă pentru a slăbi; întoarceți-vă cu susul în jos pe placa de servire. Se acoperă cu căpșuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista