Flan De Dovleac Portocaliu Caramelizat

Flan De Dovleac Portocaliu Caramelizat
Rețeta Flan de dovleac portocaliu caramelizat ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 6 ore și 15 minute. O porție conține 201 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 12 și costă 54 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați smântână, coajă de portocală, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pere caramelizate cu miere cu Flan portocaliu-vanilie, Flan de dovleac cu pralină din semințe de dovleac, și Flan de dovleac cu pralină din semințe de dovleac.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 și puneți 2 1/4 - la 2 1/2-qt. souffl fel de mâncare în cuptor pentru a încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Gatiti 1 cana de zahar, 1/4 cana de apa si crema de tartru intr-o tigaie mare la foc mediu-mare, amestecand ocazional, pana cand zaharul devine auriu, 8-12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se ia de pe foc și se amestecă coaja de 1 portocală. Protejarea mâinilor, scoateți vasul din cuptor și turnați zahărul caramelizat în interior. Înclinați vasul până când siropul se îngroașă și acoperă uniform fundul și 1 până la 2 in. sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
ZahărZahăr
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Încălziți un fierbător de apă până la fierbere. Într-un castron, bateți restul de 2/3 cană de zahăr și coaja de 1 portocală cu ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Se toarnă în vasul souffl și se pune vasul într-un 9-in. tavă de copt pătrată. Puneți tigaia cu vasul pe suportul cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
6
Se toarnă apă clocotită în tigaie la jumătatea părții vasului souffl.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Coaceți până când un cuțit introdus la jumătatea distanței dintre centru și margine iese curat, 1 1/4 până la 1 1/2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
8
Scoateți vasul din apă și lăsați-l să se răcească pe un raft, apoi răciți, acoperit, cel puțin 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
9
Rulați o spatulă subțire de metal în interiorul vasului, apoi inversați pe o farfurie adâncă. Setați vasul souffl în apă fierbinte 10 minute pentru a slăbi siropul (nu toate se vor desprinde); răzuiește siropul peste flan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
10
Tăiați flanul în pene.

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Spaniola funcționează foarte bine cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. The Fableist Tempranillo cu un rating de 4.1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Fabulistul Tempranillo
Fabulistul Tempranillo
Încărcat cu afine, coacăz negru și ciocolată neagră. Vinul are o senzație de gură catifelată, cu un finisaj persistent, cald și satisfăcător.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista