Flan de dovleac cu pralină din semințe de dovleac
Rețeta Flan de dovleac cu pralină de semințe de dovleac ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 75 ore. Această rețetă servește 10 și costă 60 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 269 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ienibahar măcinat, nucșoară măcinată, lapte evaporat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Flan de dovleac cu pralină din semințe de dovleac, Tort de tigaie cu praline de dovleac + cum se face piure de dovleac de casă, și Flan de dovleac cu semințe de dovleac condimentate.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Încălziți un souffl de 2 litri și un fel de mâncare sau o caserolă rotundă din ceramică în mijlocul cuptorului.
Gatiti 1 cana de zahar intr-o cratita uscata de 2 litri la foc moderat, amestecand incet cu o furculita, pana se topeste si devine auriu pal. Gatiti caramelul fara agitare, tigaie rotitoare, pana la auriu profund, aproximativ 5 minute. Scoateți rapid și cu grijă vasul fierbinte din cuptor și turnați imediat caramelul în vas, înclinându-l pentru a acoperi fundul și părțile laterale. (Lăsați cuptorul pornit.) Continuați să înclinați pe măsură ce caramelul se răcește și se îngroașă suficient pentru a rămâne pe loc.
Se opărește laptele integral cu lapte evaporat într-o cratiță și se ia de pe foc. Bateți ouăle și zahărul rămas cu un mixer electric până când este neted și cremos. Bateți în sare, dovleac, tequila și condimente.
Se toarnă amestecul de lapte printr-o sită într-un castron și se bate în amestecul de dovleac într-un flux lent până se combină bine.
Se toarnă cremă peste caramel în vas și se pune într-o baie de apă cu apă fierbinte de 1 inch. Puneți tigaia în mijlocul cuptorului și reduceți temperatura la 350 F.
Coaceți până se rumenesc deasupra și un cuțit introdus în centru iese curat, aproximativ 1 1/4 ore, posibil mai mult.
Scoateți vasul din Baia de apă și transferați-l într-un suport pentru a se răci. Se răcește flanul, acoperit, până la rece, cel puțin 6 ore.
Pentru a desface flanul, rulați un cuțit subțire în jurul flanului pentru a slăbi de pe părțile laterale ale vasului. Wiggle fel de mâncare dintr-o parte în alta și, atunci când flanul se mișcă liber în vas, inversați un platou mare de servire cu o buză peste vas. Ținând vasul și platoul în siguranță împreună, inversați rapid și întoarceți flanul pe platou. Caramelul se va revărsa peste și în jurul lui.
Tăiați flanul în pene și serviți cu caramel spooned over și cu cioburi de praline.