Flanul de nucă de cocos ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 694 calorii, 14g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 12. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de lapte de cocos, extract de vanillan, lapte condensat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Flan De Coco (Flan de cocos), Flan de cocos (Flan De Coco), și Flan De Cocos.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați 2 căni de zahăr într-o cratiță grea și gătiți la foc mediu, amestecând regulat, până se caramelizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Se toarnă caramelul într-o tigaie rotundă de 9 inci, adâncă de 3 inci (sau se împarte între 12 ramekine individuale), întorcându-se pentru a acoperi fundul și părțile laterale. Se lasă deoparte 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Tigaie
4
Într-un castron mare, amestecați laptele, ouăle, extractul de nucă de cocos, extractul de vanilie și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Nucă De Cocos
Extract De Vanilie
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Se toarnă amestecul peste caramel. Se pune într-o baie de apă și se acoperă cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
6
Coaceți până când centrul este setat, 2 1/2 până la 3 ore. Se răcește timp de 3 ore sau peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Înainte de servire, întoarceți flanul pe o farfurie de servire.
8
Încălziți zahărul rămas în 1 cană de apă la foc mediu-mare până se dizolvă, aproximativ 30 de secunde. Se amestecă nuca de cocos și lingura peste flan.