Flan De Cheesecake Cu Ciocolată
Reteta de Ciocolata Cheesecake Flan ar putea satisface pofta ta Europeana in aproximativ 6 ore și 20 de minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 243 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați crema de brânză philadelphia, ciocolata semi-dulce a brutarului, laptele evaporat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 12 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Flan De Cheesecake Cu Ciocolată, Tartă Cu Brânză, și Tartă Cu Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Topiți 4 oz. ciocolată conform instrucțiunilor de pe ambalaj; rece. Între timp, gătiți 1 cană de zahăr în cratiță la foc mediu până se rumenesc adânc, amestecând continuu.
Se toarnă în tigaie rotundă de 9 inci.
Amestecați laptele și crema de brânză în blender până se omogenizează.
Adăugați ouăle, zahărul rămas și ciocolata topită; se amestecă bine.
Se toarnă peste sirop în tigaie; puneți tigaia umplută într-o tigaie mai mare.
Adăugați suficientă apă în tigaia mai mare pentru a ajunge la jumătatea tigaiei umplute.
Coaceți 1 oră sau până când cuțitul introdus în centru iese curat.
Scoateți flanul din tigaia umplută cu apă; se răcește complet. Refrigerați 4 ore.
Între timp, topiți ciocolata rămasă. Folosiți linguriță pentru a stropi ciocolata în 5 sau 6 modele pe foaie de hârtie cerată; lăsați să stea până când este ferm.
Slăbiți flanul din partea tigaiei chiar înainte de servire; desfaceți pe farfurie. Îndepărtați cu grijă modelele de ciocolată de pe hârtia cerată; folosiți pentru a garnisi flanul.