Flan De Brânză Cu Cremă De Ananas
Reteta de ananas-cremă de brânză Flan ar putea satisface pofta ta Europeană în jurul valorii de 6 ore și 20 de minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 152 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 20 și costă 31 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați crema de brânză philadelphia, zahăr, suc de ananas și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Flan De Queso-cremă de brânză Flan, Tartă cu fructe de ananas (tartă cu fructe de PI aprox.), și Cremă De Brânză Flan.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Gatiti zaharul in cratita mica la foc mediu 5 min. sau până se topește și se rumenesc adânc, amestecând continuu. Se toarnă imediat în tigaie rotundă de 9 inci; înclinați tigaia pentru a acoperi uniform fundul cu sirop.
Amestecați ingredientele rămase în blender până se omogenizează; se toarnă peste sirop în tigaie.
Așezați într-o tigaie superficială mai mare.
Adăugați suficientă apă fierbinte în tigaia mai mare pentru a ajunge la jumătatea drumului în afara tigaiei de 9 inci.
Coaceți 1 oră sau până când cuțitul introdus în centru iese curat. Se răcește ușor. Îndepărtați cu grijă flanul din apă. Se răcește complet. Refrigerați 4 ore. Inversați flanul pe platou chiar înainte de servire; îndepărtați cu grijă tigaia.