Flan Cremos

Flan Cremos
Flanul cremos ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă fără gluten servește 2 și costă 66 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 129 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână zahăr, extract de vanillan, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 50%. Încercați Flan Cremos, Flan Cremos De Fructe De Pădure, și Flan Cremos De Lavandă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți 2 lingurițe de zahăr într-o cratiță mică. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, 2 minute sau pana cand zaharul se topeste si devine maro deschis. Se toarnă rapid amestecul fierbinte uniform în cupe de cremă de 2 (6 uncii) acoperite cu spray de gătit, înclinându-se pentru a acoperi fundul cupelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Combinați laptele și ingredientele rămase; se toarnă uniform în căni de cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
LapteLapte
3
Așezați căni de cremă într-o tigaie pătrată de 8 inci; adăugați apă fierbinte în tigaie la adâncimea de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți la 325 timp de 1 oră și 20 de minute sau până când este parțial setat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Scoateți cupele de cremă din apă și lăsați-le să se răcească pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți 2 ore. Pentru a servi, slăbiți marginile cremelor cu un cuțit; inversați pe farfurii de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuțitCuțit

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Spaniola funcționează foarte bine cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Ai putea încerca Sangre De Toro Tempranillo. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.
Sangre De Toro Tempranillo
Sangre De Toro Tempranillo
Un vin plin de caracter și este atât puternic, cât și elegant. Arome florale Delicate pe un fundal de fructe foarte coapte, stejar și trufe. Taninurile sale au o structură fructată, cărnoasă, care evoluează în atingeri catifelate de fum și condimente dobândite în timpul îmbătrânirii.Ideal cu carne, paella și perfect cu brânzeturi cremoase.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista