Fistic Semifreddo
Fisticul Semifreddo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 887 calorii, 17g de proteine, și 65g de grăsime fiecare. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, albușuri de ou, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma fisticul, puteți urma acest fel principal cu Tort Blackberry Cloud cu fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Căpșuni-Fistic Semifreddo, Semifreddo de ciocolată albă și fistic, și Semifreddo cu fistic, căpșuni și vanilie.
Instrucțiuni
Pulsează 1 cană de fistic cu 1/2 cană plus 2 linguri de zahăr într-un robot de bucătărie până la măcinat foarte fin.
Adăugați restul de 1/2 cană de fistic și pulsați până când sunt măcinate grosier.
Bateți albușurile într-un castron cu un mixer electric la viteză medie până când țin doar vârfuri moi. Bateți în 1/4 cană rămasă plus 2 linguri de zahăr, puțin câte puțin, apoi creșteți viteza la mare și bateți până când bezea ține doar vârfuri rigide și lucioase.
Bateți crema cu extract de migdale într-un castron larg cu mixer la viteză mare până când deține doar vârfuri moi.
Îndoiți bezea în cremă ușor, dar bine, apoi pliați în amestec de nuci în același mod. Puneți lingura într-un vas de 2 litri și congelați, acoperit, până când este suficient de ferm pentru a scoate, aproximativ 4 ore.
Lăsați să se înmoaie ușor înainte de servire.
* Albușurile din această rețetă nu sunt gătite, ceea ce poate fi îngrijorător dacă salmonella este o problemă în zona dvs.