Fistic Pavlovas cu caș de lămâie și fructe de pădure
Fistic Pavlovas cu caș de lamaie si fructe de padure este un fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenos și vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 202 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cap la magazin și ridica ouă, zmeură, strop de sare, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce este destul de rău. Încercați Lemon Pavlovas cu fructe de padure, Pavlovas Individuale Cu Frisca De Lamaie Caș, și Fructe De Pădure Fără Zahăr Și Caș De Lămâie Pavlovas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 25
Pentru a pregăti bezea, acoperiți 2 foi de copt cu hârtie pergament. Desenați 4 cercuri (4 inci) pe fiecare bucată de hârtie. Întoarceți hârtia; asigurați-vă cu bandă de mascare.
Puneți crema de tartru și 4 albușuri de ou într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare până se spumează. Adăugați treptat 3/4 cană zahăr granulat, 1 lingură la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide.
Împărțiți amestecul de albus de ou uniform între 8 cercuri desenate pe foi de copt. Formați bezea în cuiburi cu laturi de 1 inch folosind spatele unei linguri.
Se presară uniform cu nuci.
Coaceți la 250 timp de 1 oră, rotind foile de copt după 30 de minute. Opriți cuptorul și răciți cuiburile de bezea în cuptorul închis timp de 2 ore.
Scoateți din cuptor și îndepărtați cu grijă cuiburile de bezea din hârtie.
Pentru a pregăti cașul de lămâie, combinați ouăle întregi și 1 albus de ou într-un bol mediu; amestecați bine cu un bici.
Încălziți 1/2 cană zahăr granulat, crustă, suc, amidon de cartofi și sare la foc mediu-mare într-o cratiță mică și grea până la 180 sau până când se formează bule mici în jurul marginii. Adăugați treptat amestecul de suc fierbinte la amestecul de ouă, amestecând constant cu un bici. Întoarceți amestecul de suc în tigaie. Gatiti la foc mediu timp de 2 minute sau pana se ingroasa, amestecand constant. Spoon caș într-un castron; se răcește la temperatura camerei. Acoperiți și răciți.
Aranjați aproximativ 1/4 cană de zmeură în fiecare cuib de bezea; top cu aproximativ 2 linguri de caș de lămâie.
Presărați cuiburile uniform cu zahăr pudră, dacă doriți.