Firimituri De Ciuperci Chiliene

Firimituri De Ciuperci Chiliene
Firimiturile de ciuperci chiliene ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 3. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 359 calorii, 8g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de ulei de măsline, sare și piper, marsala și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 34%. Încercați Biban De Mare Chilian, Tilapia Chiliană, și Biban De Mare Chilian pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, acoperiți ciupercile uscate cu apa clocotită și lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci UscateCiuperci Uscate
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Scurgeți ciupercile, rezervând 2 linguri de lichid; asigurați-vă că nu conține granulație. Apăsați orice exces de lichid din ciuperci, tocați-le grosolan și transferați-le pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3
Într-o tigaie mare, topiți untul în uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați șalotele și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se ofilesc, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
5
Adăugați ciupercile tocate și usturoiul și 2 linguri de Marsala și gătiți, amestecând frecvent, până când Marsala este ușor redusă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
6
Adăugați pesmetul și continuați să gătiți, amestecând frecvent, până când se amestecă complet, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
7
Răzuiți amestecul de firimituri într-o tigaie mare și amestecați restul de 1/2 lingură de Marsala și cimbru. Se condimentează cu sare și piper și se prăjește la foc moderat, amestecând, până când firimiturile sunt ușor rumenite și crocante, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Faceți înainte: firimiturile pot fi refrigerate până la 3 zile.
9
Se servește cu: piept de pui prăjit în tigaie (se umple aproximativ 1/2 cană sub pielea fiecăruia dintre cele 6 sâni de pui) sau cotlet de porc (apăsați 1/2 cană de firimituri pe fiecare dintre cele 6 cotlet de porc); paste, cum ar fi spaghete, rigatoni sau fusilli (aruncați firimiturile cu pastele fierte, adăugând puțină apă de gătit pentru paste, unt, Marsala și parmezan).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate Dintr-o Cutie De PorumbJumătate Dintr-o Cutie De Porumb
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
1 Ardei Gras Galben, Cubulete Mici1 Ardei Gras Galben, Cubulete Mici
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Note: ciupercile sălbatice chiliene sau porcini sunt disponibile la magazinele alimentare gourmet sau prin comandă prin poștă din martie aux Delicies (888-547-5471).
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista