Firimituri De Ciuperci Chiliene
Firimiturile de ciuperci chiliene ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 3. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 359 calorii, 8g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de ulei de măsline, sare și piper, marsala și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 34%. Încercați Biban De Mare Chilian, Tilapia Chiliană, și Biban De Mare Chilian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, acoperiți ciupercile uscate cu apa clocotită și lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Scurgeți ciupercile, rezervând 2 linguri de lichid; asigurați-vă că nu conține granulație. Apăsați orice exces de lichid din ciuperci, tocați-le grosolan și transferați-le pe o farfurie.
Într-o tigaie mare, topiți untul în uleiul de măsline.
Adăugați șalotele și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se ofilesc, aproximativ 2 minute.
Adăugați ciupercile tocate și usturoiul și 2 linguri de Marsala și gătiți, amestecând frecvent, până când Marsala este ușor redusă, aproximativ 2 minute.
Adăugați pesmetul și continuați să gătiți, amestecând frecvent, până când se amestecă complet, aproximativ 3 minute.
Răzuiți amestecul de firimituri într-o tigaie mare și amestecați restul de 1/2 lingură de Marsala și cimbru. Se condimentează cu sare și piper și se prăjește la foc moderat, amestecând, până când firimiturile sunt ușor rumenite și crocante, aproximativ 5 minute.
Faceți înainte: firimiturile pot fi refrigerate până la 3 zile.
Se servește cu: piept de pui prăjit în tigaie (se umple aproximativ 1/2 cană sub pielea fiecăruia dintre cele 6 sâni de pui) sau cotlet de porc (apăsați 1/2 cană de firimituri pe fiecare dintre cele 6 cotlet de porc); paste, cum ar fi spaghete, rigatoni sau fusilli (aruncați firimiturile cu pastele fierte, adăugând puțină apă de gătit pentru paste, unt, Marsala și parmezan).
Note: ciupercile sălbatice chiliene sau porcini sunt disponibile la magazinele alimentare gourmet sau prin comandă prin poștă din martie aux Delicies (888-547-5471).