Firimituri De Ciuperci Chiliene

Firimituri De Ciuperci Chiliene
Firimiturile de ciuperci chiliene ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 3. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 359 calorii, 8g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de ulei de măsline, sare și piper, marsala și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 34%. Încercați Biban De Mare Chilian, Tilapia Chiliană, și Biban De Mare Chilian pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, acoperiți ciupercile uscate cu apa clocotită și lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci UscateCiuperci Uscate
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Scurgeți ciupercile, rezervând 2 linguri de lichid; asigurați-vă că nu conține granulație. Apăsați orice exces de lichid din ciuperci, tocați-le grosolan și transferați-le pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
3
Într-o tigaie mare, topiți untul în uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați șalotele și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se ofilesc, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
5
Adăugați ciupercile tocate și usturoiul și 2 linguri de Marsala și gătiți, amestecând frecvent, până când Marsala este ușor redusă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Cană De Smântână Grasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Grasă, Rece1/2 Cană De Smântână Grasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Grasă, Rece
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
6
Adăugați pesmetul și continuați să gătiți, amestecând frecvent, până când se amestecă complet, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
7
Răzuiți amestecul de firimituri într-o tigaie mare și amestecați restul de 1/2 lingură de Marsala și cimbru. Se condimentează cu sare și piper și se prăjește la foc moderat, amestecând, până când firimiturile sunt ușor rumenite și crocante, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/2 Cană De Smântână Grasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Grasă, Rece1/2 Cană De Smântână Grasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Grasă, Rece
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Faceți înainte: firimiturile pot fi refrigerate până la 3 zile.
9
Se servește cu: piept de pui prăjit în tigaie (se umple aproximativ 1/2 cană sub pielea fiecăruia dintre cele 6 sâni de pui) sau cotlet de porc (apăsați 1/2 cană de firimituri pe fiecare dintre cele 6 cotlet de porc); paste, cum ar fi spaghete, rigatoni sau fusilli (aruncați firimiturile cu pastele fierte, adăugând puțină apă de gătit pentru paste, unt, Marsala și parmezan).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate Dintr-o Cutie De PorumbJumătate Dintr-o Cutie De Porumb
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
1 Ardei Gras Galben, Cubulete Mici1 Ardei Gras Galben, Cubulete Mici
1/2 Cană De Smântână Grasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Grasă, Rece1/2 Cană De Smântână Grasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Grasă, Rece
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Note: ciupercile sălbatice chiliene sau porcini sunt disponibile la magazinele alimentare gourmet sau prin comandă prin poștă din martie aux Delicies (888-547-5471).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista