Firecracker Somon La Grătar

Firecracker Somon La Grătar
Firecracker somon la grătar este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 434 calorii, 34G de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $4.2 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de susan, usturoi, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Firecracker Somon La Grătar, Firecracker Salmon OAMC, și Somon La Cuptor Cu Petardă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați fileurile de somon într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
2
Bateți împreună ulei vegetal, sos de soia, oțet balsamic, miere, usturoi, ardei roșu zdrobit uscat, ghimbir măcinat, ulei de susan, sare de masă și pudră de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)
Praf De GhimbirPraf De Ghimbir
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
Sare De MasăSare De Masă
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Se toarnă peste somon, rezervând 1/4 cană amestec. Sigilați și răciți 30 de minute. Preîncălziți grătarul la 400 (mare) căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Scoateți somonul din marinată; aruncați marinada. Somon la grătar, fără capac la grătar, 4 până la 5 minute sau până când peștele este gătit și fulgi cu o furculiță, întorcându-se ocazional și ungând cu marinată rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Îndepărtați și aruncați pielea.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate32
Revista