Final Lipicios Chifle

Final Lipicios Chifle
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 278 calorii. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de făină universală, sirop de porumb, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cele Mai Bune Chifle Lipicioase, Chifle Lipicioase, și Chifle Lipicioase pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă 1/4 cană de apă caldă, drojdie și vârf de zahăr într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se lasă să stea până se spumează, aproximativ 8 minute. Folosind mixerul electric, bateți zahărul rămas, untul, laptele praf și sarea într-un castron mare până se omogenizează bine. Bateți în ouă câte 1.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte PrafLapte Praf
UntUnt
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Se amestecă restul de 3/4 cană de apă caldă și amestec de drojdie, apoi 3 căni de făină, 1 cană la un moment dat. Folosind spatula de cauciuc, amestecați în 1 cană de făină, răzuind frecvent părțile laterale ale bolului (aluatul va fi moale și lipicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BolBol
4
Presărați 1/4 cană de făină pe suprafața de lucru și frământați până când este netedă și elastică, adăugând mai multă făină dacă este lipicioasă, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Ungeți un alt castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Adăugați aluat; întoarceți-vă la strat. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați aluatul să crească în zona caldă până se dublează, aproximativ 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
1
Unt două tigăi rotunde de tort de 10 inci cu laturi înalte de 2 inci. Bateți zahărul brun, 1/2 cană de unt, miere, sirop de porumb și 1/4 cană de apă într-un castron mediu pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Sirop De PorumbSirop De Porumb
UntUnt
MiereMiere
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Întindeți jumătate de glazură în partea de jos a fiecărei tigaie pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Presărați 1 cană de nuci pecan peste fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
4
Punch jos aluat. Împărțiți aluatul în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
5
Rulați fiecare bucată de aluat pe suprafața de lucru înmuiată până la un dreptunghi de 12x9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
6
Periați orice exces de făină de pe aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
7
Întindeți untul rămas peste dreptunghiurile de aluat, împărțind în mod egal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
AluatAluat
8
Se amestecă 4 lingurițe de zahăr și scorțișoară într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Presărați zahăr scorțișoară peste dreptunghiuri. Începând de la 1 latură lungă, înfășurați strâns fiecare dreptunghi în jurnal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr ScorțișoarăZahăr Scorțișoară
RolaRola
10
Tăiați fiecare jurnal în 12 runde.
11
Așezați 12 runde, tăiate cu fața în jos, în fiecare tigaie pregătită, distanțând uniform. Acoperiți cu folie de plastic. (Se poate face cu 1 zi înainte; la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
TigaieTigaie
12
Lăsați chiflele să crească în zona caldă până aproape s-au dublat, aproximativ 1 oră (sau 1 oră 25 de minute dacă sunt refrigerate).
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
13
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Coaceți chiflele până se rumenesc, aproximativ 30 de minute. Rulați cuțitul mic în jurul laturilor pentru a slăbi chiflele lipicioase. Întoarceți chiflele fierbinți pe platou. Se răcește aproximativ 30 de minute și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate3
Revista