Filo cu condimente indiene și Napoleoni de somon afumat

Filo cu condimente indiene și Napoleoni de somon afumat
Napoleonii cu Filo și somon afumat cu condimente indiene necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 269 calorii, 11g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți ridichi-3, pudră de chile, iaurt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Filo cu condimente indiene și Napoleoni de somon afumat, Napoleoni De Somon Afumat, și Halibut condimentat Indian în Phyllo.

Instrucțiuni

1
Scurgeți iaurtul într-un filtru de cafea la frigider pentru cel puțin 3 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CafeaCafea
IaurtIaurt
2
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Într-o cratiță mică, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Lăsați să se răcească ușor, apoi turnați într-un castron mic, lăsând solidele din lapte în urmă. Se amestecă pudra de chile, chimenul, coriandrul și cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
CoriandruCoriandru
ChimenChimen
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Tăiați foile de filo în jumătate transversal. Lucrând cu 3 foi la un moment dat și păstrând restul acoperit cu folie de plastic și un prosop de bucătărie, periați foile cu o parte din untul condimentat și stivați-le în trei grămezi separate cu 3 straturi; aruncați filoul rămas. Tăiați orice margini zdrențuite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Filo PatiserieFilo Patiserie
UntUnt
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
Folie De PlasticFolie De Plastic
6
Tăiați 1 din stive în șase pătrate de 3 1/2 inch.
7
Transferați tot filoul pe 2 foi de copt, reformând dreptunghiul tăiat și coaceți timp de aproximativ 10 minute, sau până devin aurii; lasa sa se raceasca.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
8
Într-un blender, curățați iaurtul cu coriandru, arpagic și mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
ArpagicArpagic
IaurtIaurt
MentăMentă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Transferați într-un castron mic și amestecați bețișoarele de ridiche, ceapa și jalapeo. Bateți smântâna până când ține vârfuri ferme și pliați-o în iaurtul cu ierburi; condimentează cu sare. Rezervați 1/2 cană de iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RidicheRidiche
IaurtIaurt
CremăCremă
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Așezați 1 din stivele mari de filo pe o suprafață de lucru și acoperiți cu jumătate din somon și jumătate din iaurtul cu ierburi. Acoperiți cu al doilea teanc mare de filo și restul de somon și iaurt. Sus cu pătratele phyllo, re-formând dreptunghiul. Folosind un cuțit foarte ascuțit, tăiați napoleonii, între pătrate, ștergând lama cuțitului după fiecare tăietură. Puneți fiecare napoleon pe o farfurie, acoperiți cu o bucată de iaurt rezervat, garnisiți cu felii de ridiche și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RidicheRidiche
SomonSomon
IaurtIaurt
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
11
Faceți înainte: rețeta poate fi pregătită până la Pasul 4 până la 1 zi înainte. Înfășurați filoul pe cele 2 foi de copt strâns cu plastic și păstrați-l la temperatura camerei. Dați la frigider iaurtul cu ierburi. Recrisp phyllo într-un cuptor 325 înainte de a continua, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
12
Se servește cu: o salată mesclun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MesclunMesclun
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista