Filo cu condimente indiene și Napoleoni de somon afumat
Napoleonii cu Filo și somon afumat cu condimente indiene necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 269 calorii, 11g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți ridichi-3, pudră de chile, iaurt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Filo cu condimente indiene și Napoleoni de somon afumat, Napoleoni De Somon Afumat, și Halibut condimentat Indian în Phyllo.
Instrucțiuni
1
Scurgeți iaurtul într-un filtru de cafea la frigider pentru cel puțin 3 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea
Iaurt
2
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Într-o cratiță mică, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Lăsați să se răcească ușor, apoi turnați într-un castron mic, lăsând solidele din lapte în urmă. Se amestecă pudra de chile, chimenul, coriandrul și cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Cayenne Măcinat
Coriandru
Chimen
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Tăiați foile de filo în jumătate transversal. Lucrând cu 3 foi la un moment dat și păstrând restul acoperit cu folie de plastic și un prosop de bucătărie, periați foile cu o parte din untul condimentat și stivați-le în trei grămezi separate cu 3 straturi; aruncați filoul rămas. Tăiați orice margini zdrențuite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Filo Patiserie
Unt
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Bucătărie
Folie De Plastic
6
Tăiați 1 din stive în șase pătrate de 3 1/2 inch.
7
Transferați tot filoul pe 2 foi de copt, reformând dreptunghiul tăiat și coaceți timp de aproximativ 10 minute, sau până devin aurii; lasa sa se raceasca.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
8
Într-un blender, curățați iaurtul cu coriandru, arpagic și mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz
Arpagic
Iaurt
Mentă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Transferați într-un castron mic și amestecați bețișoarele de ridiche, ceapa și jalapeo. Bateți smântâna până când ține vârfuri ferme și pliați-o în iaurtul cu ierburi; condimentează cu sare. Rezervați 1/2 cană de iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ridiche
Iaurt
Cremă
Ceapă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Așezați 1 din stivele mari de filo pe o suprafață de lucru și acoperiți cu jumătate din somon și jumătate din iaurtul cu ierburi. Acoperiți cu al doilea teanc mare de filo și restul de somon și iaurt. Sus cu pătratele phyllo, re-formând dreptunghiul. Folosind un cuțit foarte ascuțit, tăiați napoleonii, între pătrate, ștergând lama cuțitului după fiecare tăietură. Puneți fiecare napoleon pe o farfurie, acoperiți cu o bucată de iaurt rezervat, garnisiți cu felii de ridiche și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ridiche
Somon
Iaurt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
11
Faceți înainte: rețeta poate fi pregătită până la Pasul 4 până la 1 zi înainte. Înfășurați filoul pe cele 2 foi de copt strâns cu plastic și păstrați-l la temperatura camerei. Dați la frigider iaurtul cu ierburi. Recrisp phyllo într-un cuptor 325 înainte de a continua, dacă este necesar.