Fileuri Pakistaneze De Friptură De Vită (Pasanday)

Fileuri Pakistaneze De Friptură De Vită (Pasanday)
Pakistanez Pot friptură de vită fileuri (Pasanday) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și דל פחמימות,ă servește 8 și costă $1.32 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 369 calorii. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, chimen măcinat, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. 16 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 63%. Rețete similare includ Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Fără Gluten, Aragaz Lent Balsamic Pot Roast, și O Oală De Carne De Vită Enchilada Caserola.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, combinați iaurtul, pasta de usturoi de ghimbir, fulgii de piper, chimenul, cuișoarele, turmericul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Usturoi De GhimbirPastă De Usturoi De Ghimbir
TurmericTurmeric
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se amestecă carnea de vită până se acoperă uniform. Puneți deoparte timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Încălziți uleiul într-o tigaie grea mare la foc mediu-mare. Se prăjește ceapa până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți 1 lingură de ceapă și puneți-o deoparte pentru garnitură. Reduceți căldura la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Așezați carnea în tigaie, acoperiți și gătiți până se înmoaie, aproximativ 25 de minute. Verificați la fiecare 10 minute și adăugați apă dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Se toarnă suc de lămâie și se fierbe timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
7
Garnisiți cu cilantro, ardei iute verzi și ceapă prăjită rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista