Fileuri de pește cu crustă de fulgi de porumb cu sos Tartar Dilled

Fileurile de pește cu crustă de fulgi de porumb cu sos Tartar Dilled ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.23 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 539 calorii. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de cod, maioneză, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 21 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 61%. Încercați Fileuri de pește cu crustă de fulgi de porumb cu sos Tartar Dilled, Fileuri De Pește Cu Coajă De Porumb Cu Chile-Cilantro Aioli, și File de pește cu sos Tartar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați maioneza, ceapa și gustul de murături. Capac; frigider.
Între timp, în vasul superficial, amestecați făina și sarea. Într-un alt vas superficial, bateți ouăle și apa cu furculița.
Așezați cerealele zdrobite în al treilea vas superficial. Înmuiați peștele în făină, acoperind bine; scuturați excesul. Înmuiați peștele făinat în amestec de ouă, apoi în cereale, acoperind complet toate părțile.
Așezați peștele acoperit pe foaia de cookie-uri unsuroase.
În tigaia antiaderentă de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu până când este fierbinte. Păstrând cel puțin 1 inch între fileurile de pește și gătirea în loturi, dacă este necesar, gătiți peștele în ulei 3 până la 4 minute pe fiecare parte, rotind o dată, până se rumenesc bine și fulgii de pește ușor cu furculița.
Serviți pește acoperit cu sos.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris