Fileuri cu piper cu sos de crema de hrean
Fileuri cu piper cu sos de cremă de hrean ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 524 de calorii , 39 g de proteine și 39 g de grăsimi . Pentru 5,4 USD per porție , această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Această rețetă de la Taste of Home necesită fripturi de vită, unt, sare și hrean. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 53% . Rețete similare sunt brânză de capră cu piper , rondele de friptură și piper cu sos cremă de usturoi și hrean și sos Zhoug (alias sos Schug) – un sos picant de coriandru din Orientul Mijlociu .
Instrucțiuni
Stropiți fripturile cu 1 lingură de piper și 1/2 linguriță de sare. Într-o tigaie mare, la foc mediu, gătiți fripturi în 1 lingură de unt timp de 4-5 minute pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la starea dorită (pentru mediu-rar, un termometru ar trebui să indice 145°; mediu, 160°; bine făcută, 170°).
Între timp, într-o cratiță mică, topește untul rămas. Se amestecă făina și restul de sare și piper până se omogenizează; se adauga treptat smantana. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă hreanul și muștarul.