Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de fel principal, așa că încercați fileurile cu blat de legume. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33 g de proteine, 4 g de grăsimi și un total de 327 de calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,03 USD per porție. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și pescatariană. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Această rețetă de la Taste of Home necesită ceapă, suc de lămâie, fileuri de walleye și piper. Cu un scor de lingură de 50%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum File de pește cu blat de crab, Tilapia cu vârf de legume și Tilapia cu vârf de legume.
Instrucțiuni
1
Așezați fileurile într-un recipient de 13 inchi. x 9-in. vas de copt acoperit cu spray de gătit; se presara cu 1/2 lingurita sare si piper. Într-o cratiță, combinați sucul V8, țelina, ceapa, ardeiul verde, sucul de lămâie, zahărul și sarea rămasă; aduce la fierbere. Gatiti la foc mediu-mic timp de 5-6 minute sau pana cand legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Roșii, Tăiate în Opt Felii
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Orz Alb Perlat
2
Se toarnă peste pește; uns cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Bomboane De Caracatiță Brite
3
Coaceți, neacoperit, la 350° timp de 10-15 minute sau până când peștele se fulge ușor cu o furculiță.