Filete învelite în slănină cu ciuperci Scotched
Bacon-înfășurat fileuri cu ciuperci Scotched ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 6,85 USD pe porție. O porție conține 611 calorii, 36g de proteine, și 35g de grăsime. Un amestec de ulei de măsline, cimbru, ciuperci baby portobello și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Bacon Înfășurat Ciuperci Umplute, Ciuperci Învelite În Bacon @VisitMendocino #MushroomFestival, și Bacon înfășurat de pui cu ciuperci și salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică, gătiți slănina la foc mediu până când este parțial gătită, dar nu crocantă.
Scoateți prosoapele de hârtie pentru a se scurge.
Se incalzeste cuptorul la 375 int.
Presărați fripturile cu sare și piper; înfășurați o fâșie de slănină pe părțile laterale ale fiecărei fripturi și fixați-o cu scobitori.
Într-o tigaie mică rezistentă la cuptor acoperită cu spray de gătit, gătiți fripturi în 1-1/2 lingurițe ulei la foc mediu-mare 2 minute pe fiecare parte.
Se coace, neacoperit, 8-12 minute sau până când carnea ajunge la coacerea dorită(pentru mediu-rar, un termometru pentru carne trebuie să citească 145 October; mediu, 160 int; bine făcut, 170 int).
Între timp, într-o tigaie mare, sotează ciupercile și cimbrul în 1 lingură de unt și uleiul rămas până se înmoaie; se ia de pe foc.
Adăugați whisky, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite din tigaie. Se amestecă berea de ghimbir, zahărul brun, sosul de soia și salvia.
Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, 3-5 minute sau până se reduce la jumătate. Se amestecă untul rămas.