Super Nachos

Super Nachos
Super Nachos ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 5,56 USD pe porție. O porție conține 1092 calorii, 57G de proteine, și 77g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați fasole, sare, sos de piper cayenne și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până smantana ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 200 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este extraordinar. Încercați Nachos Super Pui, Nachos Vegan Super Ușor, și Super Bowl nachos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Aranjați un amestec de 2 soiuri de chipsuri de porumb pe un platou foarte mare sau folosiți tigaia pentru broiler ca platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De PorumbChipsuri De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
3
Combinați ingredientele salsa într-un castron și puneți-le deoparte pentru ca aromele să se căsătorească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
4
Încălziți o tigaie antiaderentă medie la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Litru De Smântână Fără Grăsimi1/2 Litru De Smântână Fără Grăsimi
5
Se adaugă uleiul, usturoiul, ceapa și ardeii în tigaie și se sotează 2 minute, apoi se adaugă carnea și se sfărâmă cu lingura de lemn. Condimentează carnea cu sare, pudră de chili, chimen și sos de piper cayenne. Gatiti carnea 5 minute, apoi amestecati fasolea si reduceti focul la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Felii Subțiri De SalamFelii Subțiri De Salam
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
(tub Mare)(tub Mare)
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1/2 Litru De Smântână Fără Grăsimi1/2 Litru De Smântână Fără Grăsimi
6
Într-o oală de sos mediu, topiți untul și adăugați făină. Gatiti faina si untul 1 - 2 minute la foc moderat, apoi amestecati laptele. Când laptele ajunge la un balon, amestecați brânza cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
7
Scoateți sosul de brânză de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BrânzăSos De Brânză
8
Se toarnă sosul de brânză uniform peste răspândirea masivă a chipsurilor și se acoperă uniform cu carne de vită și fasole și pico De gallo. UBER NACHOS!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pico De GalloPico De Gallo
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
9
Serviți imediat așa cum este sau, garnisiți cu alegerea dvs. de topping-uri suplimentare din lista de topping-uri.

Ingrediente

4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăAvocado feliat, îmbrăcat cu suc de lămâieAvocado feliat, îmbrăcat cu suc de lămâie4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăMăsline negre tocateMăsline negre tocate2(iarnă)1/4 de kilogram de ciuperci morel1/4 de kilogram de ciuperci morel1-2 linguri ulei de masline extravirginfasole neagră, 15 uncii, drenatefasole neagră, 15 uncii, drenate2(poate fi sau trece)praf de chili închispraf de chili închis2(iarnă)făină universalăfăină universală2cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat454Nuci de orice fel (tocate)mușchi de solmușchi de sol1ardei jalapeno, însămânțat și tocat fin, pentru un nivel de căldură mediu până la caldardei jalapeno, însămânțat și tocat fin, pentru un nivel de căldură mediu până la cald1ardei jalapeno, însămânțat și tocatardei jalapeno, însămânțat și tocat4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriUlei vegetal, pentru periere și prăjireUlei vegetal, pentru periere și prăjire1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)ulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin1miciceapa, tocataceapa, tocata4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSosuri de ardei iuteSosuri de ardei iute340Nuci de orice fel (tocate)brânză Jack pepper, mărunțită, aproximativ 2 1/2 cănibrânză Jack pepper, mărunțită, aproximativ 2 1/2 căni2(poate fi sau trece)la 1 lingură sos de piper cayenne, oferindu - vă un nivel de căldură mediu până la caldla 1 lingură sos de piper cayenne, oferindu - vă un nivel de căldură mediu până la cald4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăArdei iuteArdei iute11 kilogram de dovlecel,(tub mare)(tub mare)4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSareSare4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăScallions tocateScallions tocate4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSmântânăSmântână4roșii coapte de viță de vie, însămânțate și tocateroșii coapte de viță de vie, însămânțate și tocate1miciceapa alba, tocataceapa alba, tocata2sacichipsuri de tortilla de porumb în 2 culori sau arome diferite, cum ar fi porumb albastru, porumb roșu, porumb galben, cu aromă de tei, chipsuri cu aromă de chili sau fasole neagră-alegeți 2 Favoritechipsuri de tortilla de porumb în 2 culori sau arome diferite, cum ar fi porumb albastru, porumb roșu, porumb galben, cu aromă de tei, chipsuri cu aromă de chili sau fasole neagră-alegeți 2 Favorite596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri2 pumni, frunze de cilantro, tocate mărunt -- înlocuiți pătrunjelul dacă cilantro nu vă place2 pumni, frunze de cilantro, tocate mărunt -- înlocuiți pătrunjelul dacă cilantro nu vă place

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Williams Selyem Westside Road Neighbors Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 140 de dolari.
Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir
Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir
O petardă a unui vin, vecinii Westside Road din 2015 sunt explozivi atât în nas, cât și pe palat. Aromele de zmeură neagră și cireșe negre sunt completate cu note de cedru, ienibahar, vanilie și ceai negru. O notă intrigantă de semințe de țelină complexează în continuare nasul remarcabil. Tânără și obraznică, textura este superbă, cu o coloană vertebrală de aciditate răcoritoare și pământesc argilos, care transmite arome de cireșe și zmeură strălucitoare Bing. Vinul se încheie cu taninuri rafinate asemănătoare ceaiului și o piatră zdrobită și un finisaj mineral. Un vin de neratat!
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate49
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista